Нов принтер на Microtec за директен печат върху памук

5624

Флатбед принтерът за директен печат на текстил Microtec MT-FPD2-TS дава възможност за печат до размер А2 на медии с максимална височина до 8 см.

Microtec MT-FPD2-TSMicrotec MT-FPM2-TS
Microtec MT-FPD2-TS                                                Microtec MT-FPM2-TS

Принтерът е предназначен за директен печат на текстил (фланелки, кърпи и др) с пигментни мастила на базата на EPSON с глава 4880.

Моделът MT-FPD2-TS печата на максимални размери 42х50 см, а модификацията MT-FPM2-TS и до размери 42х110 см. Скоростта на печат при добра резолюция е 1мин/А4. Цветна схема 2*СМУК за светъл текстил или СМУК*WWWW + праймер за тъмен текстил.

Можете да намерите повече информация тук www.microasu.com

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.