Нов производствен плоско-печатащ принтер :Jeti 3020 Titan от AGFA Graphics

2434
Spread the love

:Jeti 3020 Titan e плоско-печатащ дигитален пиезо-инкджет принтер предназначен за висококачествени отпечатъци и огромни производствени натоварвания. :Jeti 3020 Titan работи с UV мастила и предлага на клиента възможност за ъпгрейд от 10 нива!

:Jeti 3020 Titan

Titan Ви дава редица нови функции и възможности, „следи“ и „реагира“ внимателно на нуждите на Вашия разрастващ се бизнес, като Ви предлага максимална скорост от 226м²/ч.
Принтерът „расте“ заедно с бизнеса Ви

Titan Ви предлага 10 нива на ъпгрейд, като в минималната си конфигурация с 16бр. печатащи глави производствените му скорости на печат достигат до 113м²/ч. В зависимост от нуждите на клиента принтерът може да печата и с допълнителни глави за C,M,Y,K, Lc, Lm, оранжево и зелено, както и да полага бяло мастило и лак. Оборудван с 48бр. печатащи глави, флетбеда печата с главозамайващите 226 м²/ч.

Ъпгрейд на място, при клиента

В зависимост от приложенията Ви, изискванията на клиентите или бизнес плановете Ви, може да бъде извършен надстройване на машината до желаното от Вас ниво. Операцията се извършва бързо и ефективно, спестява скъпи транспортни разходи и клиента разполага с новите производствени възможности след броени дни. По-долу в таблицата са посочени различните възможности от конфигурации, които Titan Ви предлага:

:Jeti 3020 Titan

Безкомпромисно качество на печат
Titan не прави компромиси с качеството на печат. Печатащите глави са 4-то поколение Grey Scale глави с променлив обем и минимален размер на капката от 8 пиколитра и осигуряват фотографско качество при разделителна способност 1200 dpi. Размерите на капките с мастило, изстрелвани от дюзите на главите варират от 8 до 24 пиколитра, като принтерът може да печата безупречно сложни преливки или плътни цветове, както и текст с големина от 4 пункта! С новата технология на печат при 4-тото поколение на главите RICOH, ще бъдат задоволени дори и най-претенциозните клиенти.

:Jeti 3020 Titan

Функции и възможности
Печат с допълнителни цветове – Lc и Lm
Избирайки конфигурация CMYKLcLm клиента получава фотографско качество на печат. Ако печатате за нуждите на козметичната, модната или арт индустрии, то тази конфигурация е за Вас.

Печат с бяло мастило
Конфигурацията на Titan с бяло мастило Ви предлага възможност да печатате върху почти всичко и да продавате отпечатъците на по-висока стойност. Бялото мастило придава плътност на отпечатъка при ролни и плоски медии за задно засветяване (беклит, филм, винил, стъкло и др.) Печата с бяло мастило (като подложка и/или полагане след печат) могат да бъдат извършени върху почти всеки материал/медия – врати, дърво, плексиглас, стъкло, фаянс, камък, метал, картон и т.н.

Печат с лак
Лакът придава творчество на отпечатъците и предлага качество, което ще впечатли всеки клиент. Използването на лак не само отличава отпечатъците, но и ги прави лесни за почистване, повишава устойчивостта им на избледняване, пожълтяване, напукване и люпене на мастилото.

Печат с допълнителни цветове – оранжево и зелено
CMYKOG конфигурацията значително разширява цветовата гама и дава възможност за възпроизвеждане максимално точно на spot и корпоративни цветове, както и цветове по Pantone™ С тази конфигурация можете да се спечели доверието и на клиенти, ползващи услугите на офсет и сито печат.

Едновременен печат върху няколко плоскости
С :Jeti 3020 Titan може да се печата едновременно върху няколко плоскости спестявайки време и увеличавайки производителността си. Принтерът може да бъде зареден с 3 плоскости с размер 155 х 104 см. и да бъдат отпечатани цялостно, без отстояния (когато не се изрязват по контур).

:Jeti 3020 Titan

Спецификации на :JETI 3020 Titan

Подобрения
 • Усъвършенствано линейно движение на каретата с главите, за прецизно полагане на изстреляните капки мастило с размер от 8 пиколитра.
 • Последни модели енкодери и линейни двигатели
 • Оборудван с най-нови системи за безопасност при работа
 • Прецизно зареждане на плоскостите за печат
 • Предпазване на оператора от UV лъчения от лампите
 • Оборудван с най-прецизната и модерна електроника на пазара днес
      o интерактивна диагностика и мониторинг
      o автоматична настройка на височината на каретата с печатащите глави
      o автоматично засичане на дебелината на медията

Приложения
 • Банери, постери изложбена графика, POP дисплеи, Mock-ups
 • Архитектурна и интериорна декорация, печат на керамика
 • Подсилен винил, самозалепващо се PVC, плат, пенокартон, велпапе, lenticular плоскости за „стерео“ ефекти, фаянсови плочки, гипсокартон, стъкло, матал, корк, хартия и други

Технология на печат
Брой глави: 16, 20, 24, 32, 36, 40, 48
Вид глави: Ricoh Grey scale Piezoelectric глави от 4-то поколение

Резолюция на печат
1200 физически dpi

Максимален размер на медията
3.15 x 2.05 м

Максимална площ на печат
3.15 x 2.02 м

Максимална дебелина на плоскостите
5 см

Скорости и режими на печат:
Express mode: 226 м²/ч
Production mode: 101 м²/ч
High Quality mode: 69 м²/ч

Тегло
3265 кг без опаковка
4401 кг с опаковка

Размери
Без опаковка
172 см x 218 см x 546 см
С опаковка
191 см x 257 см x 608 см

Консумация на ел. енергия
25 KVA (35A)

Захранване
230V, 3 Phase 50/60 Hz

RIP Софтуер
Titan се предлага с богат избор от RIP-ове, в зависимост от предпочитанията на клиента

Компресор
100 PSI минимум – 150 PSI (7-10 bar) максимум с 40 литра резервоар

Мастила
UV мастилата издържат на външни условия от 1 до 2 години, в зависимост от използваната медия

:Jeti 3020 Titan

Източник: Адком

Биографична информация