Нов речник обяснява жаргона на цифровия печат

1959
Spread the love
Hexis публикува изданието за 2009 на своя речник на дигиталния печат. В него е обяснен техническия жаргон на широкоформатния цифров печат.

HexisS.A. епроизводител на самозалепващи PVCматериали,предназначени запечат на широкоформатни мастиленоструйни принтери. Според компаниятаречникът епредназначен за неспециалисти и хора, които искат да се запознаят сжаргона напрофесионалистите в областта на мастиленоструйния печат. Новото изданиенаречника е разширено и променено в някои насоки.

Изданието включва таблица запреобразуване на мерните единици, както и базови термини, които ще гонаправятдостъпно за по-широка аудитория. Включени са някои нови термини, адруги сапроменени съобразно най-новите технологични достижения.

Речникът съдържа термини,описващи области като цветови профили и управление на цветовете, типовемастилаи медии, технологии за печат и основни факти за материалите и лепилниятимслой. Речникъте на английски език и може да се свали в PDF формат от интернет страницата накомпанията – hexisgroup.com.

Източник: hexisgroup.com

Биографична информация