Нов широкоформатен принтер на Mimaki

1930
Нов широкоформатен принтер на Mimaki

Принтерът на японската компания ще бъде пуснат на пазара през февруари 2016 г.и е предназначен за печат върху текстил.

Mimaki TS500P-3200

 

TS500P-3200 печата със сублимационни мастила на ролна трансферна хартия с ширина 3.2м, която в последствие може се трансферира на текстил.
 
Скоростта на печат на принтера Mimaki TS500P-3200 достига до 180 кв.м/ч и по думите на производителите, конструкцията на печатащите глави позволяват висококачествен печат дори на тънки и не толкова качествени сублимационни хартии. За управлението на принтера от Mimaki са доверили на специализирания RIP TxLink3 Lite.

Видео на един друг модел: MIMAKI TS500-1800  (Звярът)

Вижте повече информация за приложение на машината и технически характеристики тук.

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.