Нов 3.3 метров производствен солвентен принтер от Agfa Graphics :Jeti 3348 HSS

1790

Безспорно най-бързият 3-метров солвентен принтер на пазара днес!

:Jeti 3348 HSS е най-новия модел широко-форматен солвентен принтер на Agfa Graphics, оборудван с революционна технология за фиксиране на мастилото – TurbTech. Принтерът е 4 цветен, оборудван с 48 Spectra глави с 300dpi физически и 600dpi видими, и печата с смайващите 232,25 м²/ч.

Agfa Graphics :Jeti 3348 HSS

Технологично оборудване на :Jeti 3348 HSS

True Back-lit Опция
Принтерът се предлага с опция за двустранен печат, като по този начин се постигат изключително плътни и ярки цветове в отпечатъци за задно засветяване. Благодарение на специализиран софтуер и камера True Back-lit опцията записва печата на лицето на медията, след което осигурява прецизен огледален печат върху гърба на медията.

TurbTech технология за фиксиране на мастилата
TurbTech нагревателя е разположен в предната част на принтера и произвежда неламинарен поток топъл въздух за бързо фиксиране на мастилата дори върху евтини, не специализирани медии без да ги поврежда/деформира чрез прегряване. Солвентните пари отделяни при фиксирането на мастилата също са намалени драстично.

Последно поколение прецизни линейни мотори
Каретата с главите на :Jeti 3348 HSS се движи с цифрова точност и висока скорост от 2м./сек. С използването на линейните мотори от последно поколение, монтирани досега само на UV принтерите :Jeti 3348 HSS достига топ скорост на печат от 232,25 м²/ч.

Вакуумен плот за прикрепване на медията
Прецизното водене на медиите по време на печат е осигурено от вакуумна зона, разположена под каретата с печатащите Spectra глави. Вакуумното прикрепване предотвратява сбръчкването и навиването на краищата, характерно за евтини, широко употребявани медии по време на печат. По този начин потребителя получава оптимално качество на отпечатъка.

Качествен печат върху мрежа (меш)
Вакуум зоната за водене на медията може да бъде изключена при печат върху меш. Мастилото бива отвеждано чрез специален канал, без да бъде зацапан гърба на медията.

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.