Новo поколение UV-curable принтери за печат на плоскости

2015
Новo поколение UV-curable принтери за печат на плоскости
Spread the love

Максимално качество, производителност и цена. Представете си, че сте имали нужда да комбинирате високото качество на мастилено-струйните принтери с мастила на водна база, трайността на солвентните принтери във външна среда и приспособимостта към медията на UV мастилено-струйни принтери? Сега вече можете.
inline_362_http://prepressbg.com/images/5400uv.jpg

Представете си, че сте имали нужда да комбинирате високото качество намастилено-струйните принтери с мастила на водна база, трайността насолвентните принтери във външна среда и приспособимостта към медията наUV мастилено-струйни принтери? Сега вече можете. Запознайте се съссериите на ColorSpan 5400uv на мултифункционалните мастилено-струйнипринтери. Създадени, за да задоволяват малки и големи обеми напроизводства. Те комбинират компактен дизайн с висока производителност.UV принтерите от тази серия са бързи, с широчина 1.37 м., свисоко-качествен печат на изображенията директно върху, безкрайноразнообразните, евтини, неспециализирани материали на ролка илиплоскости.
Пиезо глави изтрелващиразлични по големина капки
Сериите на ColorSpan 5400uv използват последно поколениепиезо-електрически глави изстрелващи различни по големина капки. Всякаглава може да изтрелва микро-капки с различна големина завъзпроизвеждане на различни резолюции 600×300, 600×600 и 1200x600dpi.Шестцветните модели 5460uv и 5465uv могат да печатат с разделителнаспособност до измерима с 1800dpi.
SolaChrome UV пигментнимастила за лесно опериране и трайност
Пигментните мастила с цветове: cyan, magenta, yellow, black, light cyanи light magenta са създадени за надеждно нанасяне на мастилото върхумедията, дълъг живот на главите и издръжливост на изображението навъншни условия от 2 до 7 години, в зависимост от изображението.
Производствено-ориентиранаскорост
Проектирани и произведени за печат на рекламни материали, моделите от5400uv серията на ColorSpan използват до 348 дюзи за един цвят или до2304 дюзи общо, което позволява да се по стигне производствената соростпри 600dpi от 36м2/ч.
Опции на медията
Моделите от серията 5400uv на ColorSpan имат възможност за опечатванена най-широко разнообразие от неспециализирани материали до 1инч (2,5см.) дебелина както на гъвкави материали, включително банер винил,самозалепващо PVC, плат, хартия и др. така и на необработени плоскиматериали като Coloplast, Sintra, Gatorboard, Fоme-Cor, пенокартон,микровелпапе, метал, дърво и др.
Система за калибрация
За разлика от предшестващите модели, които включваха CCD камерипринтерите от серията 5400uv имат вграден епектрофотометър с който сеправи настройка на сходимостта на главите и отделните цветове,разпознава и компенсира запушени дюзи, позволява линеаризиране ицветово калибриране, както и разпознаване края на твърдите медии, коетопозволява печат от край до край.

Технически характеристики:

Технология на отпечатване:
Печата със 192 до 384 дюзи с точки с променлива големина.
Мастило:
SolaChrome UV пигментни мастила: cyan, magenta, yellow, black, lightcyan и light magenta по 1л., включвайки в комплекта по един филтър
Медия:
Вградени предна и задна маса с ролка за прокарване на плоски медии до3м. дължина и 15.9кг. тегло подаващи ролки при ролен печат
Дебелина на медията:
До 1инч (2,54см) с автоматична настройка на височината на главата
Широчина на медията:
От 46 до 137 см.
Широчина на печат:
При ролки до ширината на ролката минус6.35мм общо за десен и ляв маржинна медията и при плоски материали от край до край
Електричество:
220- 240 VAC, една фаза, 50/60 Hz, 16Amps максимум.
Условия на работа:
20°C до 30°C
20% до 80% влажност на въздуха.
Гаранция:
1 година.

Източник: Адком

Биографична информация