Оборудване за етикети на ролка за рекламни агенции и печатници от Графтек

1353
Оборудване за етикети на ролка за рекламни агенции и печатници от Графтек

Само преди няколко години, за производството на етикети на ролка, бяха необходими огромни инвестиции и малцина тясно специализирани производители можеха да си позволят това.

Вече на пазара съществуват множество решения, които са достъпни за много по-широк кръг играчи на пазара – рекламни агенции и производители, офсетови печатници, както и флексо печатници за етикети, които искат с минимална инвестиция да влязат на пазара на дигитално отпечатаните етикети.

Точно за тях Графтек предлага гъвкави и достъпни решения, с много високо качество на крайната продукция – първокласен цветен печат и бяло, ламинирани и щанцовани етикети, готови за зареждане на поточните линии при крайния клиент.

Вижте отзивите на голяма печатница, с много богато оборудване, която е осъзнала нуждата от подобно миниатюрно за техните стандарти оборудване:

Много от въпросите, които получаваме ежедневно от клиентите ни се свеждат до една-единствена тема – колко струва един етикет?

Според нас, този въпрос е валиден, но е няколко позиции по-надолу по тежест, спрямо следните въпроси:

  • Можете ли да изработите качествени цветни етикети – ДНЕС?
  • Можете ли да изработите 20 вида х 1000 етикета средно от вид?
  • Можете ли да изработите 5000 етикета от синтетичен материал (фолийни етикети)?
  • Можете ли да изработите 1000 – 5000 етикета на прозрачна (цветна) медия с бяло?
  • Можете ли да изработите 5000 етикета с ламинат за перфектна устойчивост на изображението?
  • Каква е цената на тези етикети?

Производителите, които могат да отговорят на първите 5 въпроса с ДА са малко. Те ще ви кажат, че последният въпрос (за цената) обикновено не се разисква между тях и клиента. Не е въпрос на цена, а на възможности. Просто следва поръчката на тиража и всички са доволни.

Не забравяйте, че маркетинговите отдели на вашите клиенти постоянно измислят нови идеи и продукти. Специалистите по доставки са под постоянен натиск, да открият доставчици, които могат за задоволят новите изисквания – къси серии за маркет тестове, персонализирани продукти, а в козметиката и ХВП – прозрачни етикети с бял печат. Рано или късно някой от вашите клиенти ще ви попита за такива етикети – бъдете подготвени! А защо не и вие да им ги предложите? Можете да сте сигурни, че клиентите ще търсят решение на проблема си. Нека да го открият при вас, а не при конкуренцията.

Вече познавате принтера за печат на цветни етикети с бяло – QL-300, който може да печата на стандартни хартии за флексо печат.

 

DPR Virgo

Негов верен помощник е машината за довършително операции DPR Virgo. Тя разполага с ламинираща секция, за защита на отпечатъците. Следва плотерна секция за изрязване на етикетите по контур. Това означава, че не е необходимо да имате щанци или да чакате доставка за всяка форма и размер на етикетите. Отделянето на отпадъка (матрица), разролването на отделни ролки и пренавиването на етикетите става едновременно, с едно преминаване през машинaта. След като операторът направи първоначалната настройка, може да остави машината да работи, дори без надзор.

С помощта на това оборудване ще можете да изработвате много голямо разнообразие от етикети. Това може да бъде факторът, с който да спечелите много нови клиенти или да задържите настоящите и да отговорите на техните нарастващи и постоянно променящи се нужди.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете директно с Графтек:

За повече информация разгледайте фирмения профил в онлайн каталога Polygraphy.info или се свържете директно с Графтек/
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006

За да не пропускате последните нововъведения в индустрията и нови печатни технологии, които предлага Графтек, последвайте ги в социалните мрежи и се запишете за имейл бюлетина им:
youtube канал: youtube.com
facebook: facebook.com
web: labelstech.com

Иван Иванов

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.