Осем нови допълнения към серията фолиа за брандиране 3M Wrap Film 1080

1358
Осем нови допълнения към серията фолиа за брандиране 3M Wrap Film 1080

3M разширяват предложенията си за брандиране с осем нови цвята, добавени в серията 3M Wrap Film 1080. Така общият брой цветове достигна 106.

 

3M Wrap Film 1080

 

Новите нюанси определят тона, а текстурите подчертават настроението. Това позволява създаване на уникално брандирани автомобили, които пленяват въображението.

С гланцов, сатенен и преливащи се цветове, новият клас цветове за брандиране на 3M включва Gloss Blue Fire, Matrix Black, Satin Flip Ghost Pearl, Dead Matte Black, Shadow Black, Satin Key West, Gloss Galaxy Black и Gloss Glacier Gray. С толкова много вариации на нюансите на сивото, черното и бялото, специалистите в персонализацията на автомобили могат с лекота да превърнат в реалност представите си.

„Знаем, че репутацията на специалистите по брандиране зависи от способността им да създават дизайни, които излизат извън рамките на конвенционалното. Работи усилено и постоянно, за да разработим и доставим нови 3M цветове за брандиране на коли, които да и изстрелят пред конкуренцията,“ каза Janelle Pizzi, маркетинг, 3M. „Целта ни е да осигурим на потребителите продуктите, от които имат нужда, за да впечатлят клиентите си всеки път.”

В допълнение към новодобавените цветове, 3M са върнали в продажба Gloss Plum Explosion. 3M Wrap Film Series 1080 се предлагат на ролки с ширина 150 см, което премахва нуждите от снаждане като лесно покрива секции от возилата. 3M наскоро добавиха и нова функция на гърба на филма – лого със стрелка, която показва посоката, за да гарантира правилна инсталация и постоянни резултати. 3M Wrap Film Series 1080 предлагат и гаранция 3M MCS, която осигурява на специалистите по брандиране сигурност, че филмът ще е устойчив и издръжлив според очакванията им.

Източник: Пресинформация на 3M
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.