Осе представиха нова мастиленоструйна машина

1566

Холандската компания представи JetStream 1900, последното допълнение на серията си двустранни печатни системи.

Машината ще излезе на пазара в началото на 2012 и ще печата със скорост до 127 метра в минута. Според Océ модулната машина е подходяща за персонализирани маркетингови материали, пощенски кампании и печат на вестници в малки тиражи. Разделителната способност на JetStream 1900 e 600 x 480dpi при печат със 127 метра в минута, което се равнява на 1 714 страници A4 в минута. Скоростта при максималната резолюция от 1 200 dpi е 100 страници в минута.

Crit Driessen, вицепрезидент на маркетинга и стратегиите на производствените печатни машини на Océ, каза, че JetStream 1900 обединява високото качество и гъвкавост на компактните серии с висока производителност, която го прави подходящ за големи обеми продукция. „Това превръща Océ JetStream 1900 в най-пълноценната мастиленоструйна система с непрекъснато подаване на мастило на пазара”, добави той.

Sebastian Landesberger, вицепрезидент на Océ, каза, че потребителите, инвестирали в компактните серии машини на компанията „ще могат да запазят темпото, като отговорят на изискванията на променящата се бизнес среда.“ Océ потвърдиха, че собствениците на модела JetStream 1400 също ще могат да го надстроят до 1900 в началото на следващата година.

Източник: laserpage.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.