Отличие от Graphtec за Адком и България

1113
Отличие от Graphtec за Адком и България

Ценното отличие е наградата за специални постижения на дистрибутора на Graphtec за България – Адком, който е показал далеч по-добри резултати от партньори в страни с по-силни икономики, нареждайки се до дистрибуторите от Русия, Испания, Италия и Полша.

Отличие от Graphtec за Адком и България

 

На отминалата на 12 април 2017 г. в Хофдорп, Холандия среща на дистрибуторите на Graphtec за ЕМЕА бяха връчени 5 награди за особени постижения в продажбите на режещи плотери и маси с марката Graphtec. Една от наградите е за българският дистрибутор на Graphtecфирма Адком.

Ръстът от 30% на годишна база в продажбите на Адком се дължи на последователната политика на фирмата да предлага продукти с най-високо качество при справедливи цени и 2 годишна гаранция на режещите плотери.

 

Отличие от Graphtec за Адком и България

Името Graphtec се свързва с надеждност, качество и поддръжка, която е на висота. Когато си купувате продукт с марката Graphtec, вие си купувате спокойствие със знанието, че вашата инвестиция ще продължи да прави пари за вас още много години.

 

Отличие от Graphtec за Адком и България

Graphtec Corporation е международно признат производител на свързани с компютри входно / изходни и записващи устройства, както и лидер на световния пазар за плотери и приспособления за рязане. Стотици служители, които изграждат заедно с дистрибуторите световно развита мрежа, реализират продажби от над $180 милиона. От момента на отбелязване на своята 50-годишнина през 1999 г., Graphtec Corporation е в списъка на раздел 1 на Токийската фондова борса.

Graphtec навлезе на пазара на плотери преди повече от 30 години с въвеждането на първия интелигентен и на ниска цена малък формат плотер в Япония. В отговор на световните изисквания от динамично развиваща се CAD индустрия, от средата на 80-те години на насам Graphtec е развил силна и конкурентна гама от писалкови плотери и дигитайзери.

Компанията скоро се превръща в един от съществените играчи в света, растейки и разширявайки се с всяка година. Към края на 80-те, Graphtec разшири своята гама адаптирайки конвенционалния писалков плотер като подмени писалката с острие за рязане, за да създаде познатите на днешните производители на рекламни знаци режещи плотери.

Успеха на Graphtec е естествен резултат от половин вековен ангажимент отдаден на проектирането и изграждането само на най-качествени продукти за своите клиенти.

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.