Отлично представяне за AUTOPRIN T по време на PAMEX

990
Отлично представяне за AUTOPRIN T по време на PAMEX

Провелото се между 18 и 21 декември изложение Pamex 2017 бе белязано от огромен интерес към машините в портфолиото на AUTOPRINT.

 

Щандът на компанията бе един от най-големите, като заемаше централно място в една от трите палати на събитието.

 

По време на Pamex 2017 най-засилен интерес предизвикаха машините за селективно лакиране, щанцоване и инспекция при печат. Местна индийска офсетова печатница заяви своята шеста машина, произведена от  AUTOPRINT.

 

На изложението бе представена и почти моментално продадена новата машина за автоматично отстраняване на отпадъка след щанцоване, работеща с бутална система. Отново там бе оповестено разработването на машина за полагане на студено фолио, която се очаква да бъде представена официално на пазара до края на настоящата годината.

За повече информация:

AUTOPRINT
Фирмата е официален представител на AUTOPRINT (Индия) за българския пазар. В портфолиото попадат машини за листов офсетов печат, лакиране, щанцоване, перфориране, биговане и други.

Бургас
жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1
Тел.: 0876 958 033
e-mail: autoprinteu@gmail.com
www.autoprint.net

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/