От месец юли Евроинкс ООД е дистрибутор на Asphalt Art International

2178
От месец юли Евроинкс ООД е дистрибутор на Asphalt Art International

Asphalt Art има опит в производството на продукти за реклама и означения върху асфалт, бетон и други подови повърхности.

На българския пазар ще бъдат предложени следните два продукта:

AsphaltArt, предназначен за външна апликация:
Продуктът може да се полага върху повърхности като асфалт, цимент, камъни, павета тротоари и други повърхности. Материалът е лесен за отстраняване при необходимост. AsphaltArt е проектиран да бъде много стабилeн срещу износване и други влияния, причинени от нормална употреба на продукта. Cпециалното лепило е проектиранo да работи на открито при неравни повърхности. Изтегли брошура тук: gb_asphaltart_bg_aec7

TexWalk за вътрешна апликация върху мокети, врати, PVC подове, търговски изложения, мрамор и др.

 

AsphaltArtAsphaltArt

 

AsphaltArt

 

 

Повече информация:

Евроинкс
Евроинкс
гр. София
бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Тел.: 0882/ 128 519
www.euroinks.net  

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.