Официална премиера на продукти на Wacom и Xerox

2623
Официална премиера на продукти на Wacom и Xerox

На 16 април Адком организираха официална премиера на продукти на Wacom и Xerox с италиански привкус – микс от идеи, вино, кафе и италианска кухня с мото „Ако идеите имаха вкус“.

Концепцията и изпълнението на тази кулинарна, цветна и вкусна вечер е дело на екипа на Адком до най-малките детайли. А познавайки Адком, те, както винаги, бяха проявили специално внимание към всеки детайл.

 

(снимка: Адком)

Тъй като вечерта беше кулинарна, имаше професионално оборудвана кухня, в която домакините забъркаха цветния микс от идеи, които реализираха на място, като пресъздадоха целият производствен цикъл от създаването на една идея за място за италиански специалитети и неговия талисман до отпечатването на рекламните му материали, за да стане това място разпознаваемо, запомнящо се и прието.

 

 

Всичко това беше направено с помощта на най-новите модели графични дисплей-таблети за професионални художници и аниматори –  Wacom Cintiq Companion 2  и Cintiq 27 QHD Touch и иновативното решение за къси тиражи – новия модел Xerox C 60.

 

Домакинът Васил Василев, управител на Адком, генералният мениджър на Xerox Central Eastern Europe Distributor Group – Юлиян Григоров и представителят на Wacom – Хайналка Гал – Channel Development Manager South Eastern Europe поздравиха гостите на събитието.

 

Презентатори от Студио Артомат демонстрираха как се работи с таблетите като създадоха талисмана на мястото за италиански специалитети, Крокодилчето Пицар и го превърнаха от 2D в 3D обект. Разбира се, бяха подготвили и 3D отпечатан модел на симпатичното животинче. 

 

 

С дигиталната печатна машина Xerox С60, екипът на  Адком отпечата на място, специално меню с пролетно намаление на презентираните продукти, от което могат да се възползват гостите.

За вкусната италианска храна се погрижи Chef Радослав Кирязов. Освен майстор в приготвянето на храната, той показа невероятна хореография във въртенето на тесто за пица. Това, което няма да видите на друго място обаче е, че тестото беше… в цветовете на логата на Wacom и Xerox.

 

Другият гост беше атрактивния сомелиер със сицилиански произход – Маурицио, просто защото няма как една стилна италианска вечеря да премине без хубаво вино и ароматно кафе. В типично италиански стил той разказа много за виното, кафето и опита си в България. За наше голямо удoвoлствие представител на екипа ни беше на една маса с Маурицио. Благодарим специално на Адком за това преживяване.

 

(снимки: Адком)

За да ви предадем всички детайли, които направихa това събитие истински вкусна и артистична вечеря, ще ви покажем всички принт идеи, които ни поднесоха колегите от Адком.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.