Печатница Дъга ООД – Ловеч участва на „Винария” 2013г.

3506

Фирмата показа все по-актуалния цифров ролен печат на етикети за вино в кратки тиражи.

Завърши пролетното международно изложение за винарство и лозарство в Пловдив – „Винария” 2013г. Както миналата така и тази година, печатница Дъга ООД – Ловеч беше сред фирмите представителки на индустриите подкрепящи винопроизводството у нас.

Местни и чуждестранни компании проявиха интерес към все по-актуалния цифров ролен печат на етикети за вино в кратки тиражи. Във време на икономически пормени все повече печатници срещат проблема – как да отпечатат кратките и разнородни серии етикети на своите клиенти и едновременно с това да постигнат изгодни ценови условия за тях.

 

Печатница дъга

Печатница Дъга предлага партньорство, като подизпълнител на тези неудобни тиражи. Като допълнителен бонус, клиента получава безплатни цветни проби на етикета си още преди реална поръчка. Друго предимство на този вид печат с което се запознаха посетителите на щанда на Дъга, по верме на Винария, беше възможността за персонализация на техния етикет, като номерация, поставяне на QR  код, бар код и т.н. Всичко това може да бъде постигнато без излишни разходи и в кратки срокове.

Освен приятните разговори с винопроизводителите, екипът на печатницата с радост се срещна и със свои колеги с които вече има партньорски проекти в областта на цифровия печат на ролка.  

печатница дъга ксейкон xeikon

За повече информация Печатница Дъга ООД – Ловеч

гр. Ловеч, бул. „Велико Търново“ №41
тел.: 0896/ 833 119; 0896/ 833 115
e-mail: office@dagaprint.com
www.dagaprint.com


Дигитален печат на ролни самозалепващи етикети 
Първа дигитална печатна машина за етикети на Xeikon в България

Интернет портал за печатни технологии.