Печат върху камък и дърво – интересни предложения от DirectColorSystems

8720
Печат върху камък и дърво – интересни предложения от DirectColorSystems

Принтерите на DirectColorSystems от серията UV позволяват печат върху стандартни и нестандартни като форма материали.

Благодарение на UV LED технологията принтерите могат да печатат не само на предмети с равна повърхност, но и такива с релеф и неравности с височина повече от 6-8 мм.

Максималната дебелина на предметите в зависимост от модела може да варира между 10 и 15 см стандартно, а при най-новият модел като опция се предлага до 38 см височина.

Вижте снимки и кратки филми за възможността за печат на дялан камък, без допълнителна обработка, както и на дървена поставка за вино, която е шлайфана, без лак и друга обработка.


Печат върху дялан камък.

 

печат върху камък


Печат върху дърво.

 

печат върху дърво

 При дървената поставка има два отпечатъка на една и съща картинка: само CMYK цветовете и CMYK цветовете с бяла подложка, която е нанесена (inline) на едно минаване едновременно с цветовете.

Повече вижте на сайта на Адком.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.