Печат върху корабните платна на Калиакра

1793
Печат върху корабните платна на Калиакра

Платната на българския ветроход са отпечатани с мастилата от серията TEXYLON на KIIAN

българския ветроход Калиакра

 

Международната регата Black Sea Tall Ships 2014 започна официално на 04.05.2014 във Варна. България участва с ветрохода Калиакра. За боядисването на платната са използвани мастила от серията TEXYLON на бранда Manoukian – Argon на KIIAN.

Мастилата TEXYLON  са солвентно базирани и са предназначени за печат върху много абсорбиращи тъмни тъкани, найлон, Tyvek и водонепропускливи тъкани.

За мастилата TEXYLON
Предлагат се в България от Евроинкс
гр. София
бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Тел.: 0882/ 128 519
www.euroinks.net

За регатата Tall Ships
Тази година за първи път в историята си Tall Ships ще се състои изцяло в Черно море. Регатата се провежда от 3 до 27 май в акваторията на Черно море. Маршрутът е Варна – Новоросийск – Сочи – Констанца
www.tallshipsregatta.bg

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.