Печат върху мебели с Inca Eagle

5638
Печат върху мебели с Inca Eagle

Extrema Publicidad са се справили с нетрадиционната задача да печатат върху плоскости, предназначени за производство на мебели.

печатат върху плоскости

Funkids е компания за производство на детски мебели. За да разшири традиционната си гама от мебели за детски стаи и да ги направи по-разнообразни и привлекателни, фирмата се е обърнала към мексиканската компания, специализирана в областта на рекламата Extrema Publicidad. Тя е използвала своята печатна система Inca Eagle H, за да предложи решение.

Extrema са печатали директно върху MDF и HDF плоскости, за да създадат гама от цветни, тематични дизайни за мебелите. В производството са били включени различни процеси, включително цифрово изрязване на отделните детайли. Били са необходими повече от 150 различни елемента. Наложило се е материалите да бъдат обработени предварително и да бъдат покрити с UV лак след печата. Този проект е иновация за мексиканския мебелен пазар.

Inca Digital Printers, е част Dainippon Screen Group, и е сред водещите производители на плоски мастиленоструйни принтери в света. Принтерите им Eagle и Columbia бяха сред първите машини, използваща тази технология, които излязоха на пазара. Актуалните им продуктови серии Onset и Spyder 320 гарантират, че продуктите на Inca продължават да предлагат високо качество, продуктивност и надеждност.

Източник: packagingessentials.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.