Автоматична пудреща машина за трансфери

744
Автоматична пудреща машина за трансфери

Powder unit 3550 е автоматична пудреща машина, предназначена да улесни и автоматизира работата на производителите на трансферни щампи.

 

Powder unit 3550

 

Нанасянето на лепилото (пудрата) при производството на трансферни щампи е бавен и трудоемък процес в запрашена среда. Тук на помощ идва Powder unit 3550, която автоматизира процеса. Машината работи с най-използваните формати при производството на трансферни щампи, 32х50, 33х50 и 35х50 см и разполага с опция за автоматично включване и изключване, необходимо за оптимизацията при производството на DTF трансферите.

 

 

Пудрещата машина разполага с автоматичен дозатор на лепилото (пудра) и работи с два отделни резервоара за работещите с полиуретанова и полиестерна пудра. Предвидена е регулация на височината на изхода на машината, за да бъде съвместима с всякакви сушилни. С помощта на Powder unit 3550 можете да обработвате до 200 трансфера на час, като това премахва ръчната работа и осигурява стабилност и повторяемост на процеса.

 

Автоматична пудреща машина за трансфери

 

Автоматичната пудреща машина за трансфери е разработена и тествана вече пет години от българската компания Радев Принт, които я предлагат в серийно производство за българския и чуждестранния пазар. Powder unit 3550 е на разположение за демонстрация и тест.

За въпроси, демонстрация и цена:
Радев Принт
Тел.: 0888/ 335 489
office@radev.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.