Защита срещу COVID-19 с ламината Derprosa Antimicrobial

348
Защита срещу COVID-19 с ламината Derprosa Antimicrobial

Ламинатът, който Ви защитава от бактерии, Derprosa Antimicrobial, доказано унищожава и вируса SARS-CoV-2, който причинява COVID-19.

Вече е безусловно потвърдено – ламинатът Derprosa Antimicrobial (известен досега като BacterStop) е впечатляващо ефективен в унищожаването на SARS-CoV-2. Това е вирусът, причинител на глобалната пандемия, която тероризира света повече от година.

84% по-малко вируси в сравнение с необработена повърхност

Първоначално e тестван ламината срещу различни типове коронавируси. Филмът е бил изпитан от независими специализирани лаборатории. Първият тест за ефективност е направен срещу котешки коронавирус. След това е тествано фолиото срещу човешкия коронавирус SARS-CoV-2.

 

Derprosa Antimicrobial

 

Безапелационни доказателства

Тестовете показа намаляване с повече от 84% на SARS-CoV-2 на повърхността в сравнение контролата от фолио без антимикробен агент.

Как BacterStop се превърна в Derprosa Antimicrobial

Bacterstop е ламинатът, който повече от десет години доказано предпазва от разпространение на бактериални инфекции, благодарение на антимикробните агенти в състава си. При създаването на Bacterstop беше ясно, че съществува голяма вероятност, антимикробните съставки да са високоефективни и срещу вируси. Досега, обаче, това не беше тествано, тъй като защитата срещу бактериални инфекции беше на преден план. Пандемията от COVID-19 ни накара да проверим антивирусните му свойства.

Новото име

антибактериален знакЕфективността срещу SARS-CoV-2 и други вируси е дал основание да бъде сменено името на фолиата от Bacterstop на Derprosa Antimicrobial. Новото име еднозначно показва на производителите на печатни материали и клиентите им ефективността на ламината срещу различни болестотворни агенти – вируси и бактерии. Така можете категорично да декларирате, че взимате всички мерки за защита на потребителите на печатните материали.

Защита от вируси и бактерии

Тестовете са показали, че Derprosa Antimicrobial възпира разпространението на бактерии и вируси, попаднали върху повърхността му. Ламинатът е изпробван с резистентни към Methicillin бактерии Staphylococcus Aureus (MRSA) и Escherichia Coli (E-Coli), котешките коронавируси (FCoV) и човешкия коронавирус (SARS-CoV-2).

Лесно приложение

Тези фолиа имат същите характеристики, съвместимост с машини и технически характеристики като традиционните ламинати. Антимикробният ефект е траен, ламинатът е устойчив, няма миризма и е напълно безопасен.

Грижа и защита

С изборът на антимикробните фолиа Derprosa Antimicrobial Вие показвате ангажираност и грижа за потребителите. Те ще се бъдат по-сигурни и защитени не само от COVID-19, но и от различни вирусни и бактериални инфекции. Матовите и гланцови фолиа Derprosa Antimicrobial осигуряват безупречно качество, защита и безопасност за всеки ламиниран продукт от хартия. Примери са менюта за ресторанти, опаковки, тетрадки, учебници и учебни материали, рекламни и маркетингови материали, корици на книги, визитки, карти за достъп и всеки друг материал, който се докосва често или от повече от един човек.

При нужда може да ви бъде предоставен сертификат за ламината.

Щерев логоМожете да получите повече информация и да поръчате Derprosa Antimicrobial от ЩЕРЕВ.

София
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 4-8, Слатина-Къра, Склад 218
Тел.: 02/ 988 61 41
Тел.: 0887/ 511 036
info@shterev.bg

Вижте и профила на ЩЕРЕВ в каталога Полиграфия Инфо тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.