Защита и грижа с антибактериален ламинат от Щерев

449
Защита и грижа с антибактериален ламинат от Щерев

BacterStop е революционно решение за безпрецедентна защита в новите реалности на пандемията.

BacterStop е фолио за ламиниране, което прави всеки тип печатни материали по-безопасни и по-хигиенични, без компромис с качеството и усложняване на производствения процес.

Основни характеристики:

  • Унищожава поне 99% от бактериите, доказано с независими тестове.
  • Предлага високото качество на покритието, което познавате. Не усложнява производството.
  • Не губи антибактериалните си свойства през целия живот на продукта.

антибактериален ламинат

 

Отлична защита

BacterStop осигурява ефективна антибактериална защита през цялото време на използване на ламинирания материал. Той прави почистването и дезинфекцията на ламинираната повърхност много лесно и намалява риска от пренос на инфекции. Почистването не намалява ефективността му.

Разнообразни приложения

Потенциалните приложения на BacterStop включват менюта за ресторанти и заведения, брошури за авиокомпании и туристически агенции, рекламни материали за болници, етикети, опаковки. Той може да осигури допълнителна защита за всеки тип продукт, който ще бъде докосван от много хора, особено за продължителен период от време. Друга важна област на приложение са детските книжки и печатни продукти, опаковките за лекарства, медицински консумативи и почистващи продукти, както и учебниците и учебните помагала.

Грижа за потребителите

BacterStop е ефективен начин да защитите потребителите и да им покажете, че мислите за безопасността им. Антибактериалният ламинат може да намали риска от инфекции, да защити клиентите и да помогне на бизнеса ви.

Независимо колко ръце докоснат продукта, той елиминира поне 99% от бактериите

Свойствата на BacterStop се дължат на технология, базирана на сребърни йони. Тя се използва от десетилетия в различни области и е доказано ефективна и напълно безопасна. BacterStop се свързва с клетъчната стена и спира развитието на бактериите. Включените сребърни йони нарушават производство на ензими и пречат на генерирането на енергия от клетките. BacterStop нарушава ДНК на бактериите и спира размножаването им.

Качество без компромис

BacterStop няма миризма и не се отличава на вид и при докосване от матовите и гланцови ламинати, Prime Matt / 26 mic мат и Prime Gloss / 25 mic гланц на Щерев ЕООД. Той е произведен в Европа, няма миризма и дори вкус. Процесът на ламиниране е стандартен, както и съвместимостта с довършителни операции. Продуктите, ламинирани с BacterStop, могат да се рециклират със същата технология като тези със стандартни фолиа.

Доказана ефективност

Ефективността на BacterStop е доказана от независим ISO лабораторен тест. Ламинатът е тестван срещу някои от най-резистентните щамове и доказано унищожава поне 99% от бактериите, попаднали върху повърхността на фолиото. Резултатите от тестовете показаха висока ефективност срещу бактерии, резистентни към антибиотици, като Staphylococcus Aureus.

Още информация или купете сега:
ЩЕРЕВ ЕООД
гр. София 1592
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 4-8, Слатина-Къра, склад 217-218
Тел.: 02/ 988 61 41
Тел.: 0887/ 511 036

Профил на ЩЕРЕВ ЕООД в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.