Бариерен лак SENOLITH WB

408
Бариерен лак SENOLITH WB

Бариерен лак SENOLITH WB Нов бариерен лак на Colorgraf, който е водно базиран и е предназначен за защита (импрегниране) на картон и велпапе от мазнини, вода и водни пари.

Новото покритие осигурява силна водоотблъскваща повърхност, като по този начин увеличава срока на годност на продукта. Бариерното покритие е особено подходящо за използване в опаковъчната индустрия, по-специално за опаковане на чувствителни на влага храни като захар, брашно и суха животинска храна. Подходящ е и за приложения в нехранителния сектор, например циментова опаковка и вторична опаковка за копирна хартия. Воднозащитното покритие SENOLITH WB е подходящо както за хартии с покритие, така и за хартии без покритие.

Предимстава на бариерния лак SENOLITH WB:

  • използвайки бариерния лак SENOLITH WB избягвате ламинирането. Лакирането е много по-рентабилна и по-екологична алтернатива;
  • лакът е подходящ за всички лакиращи секции на офсетови и флексо машини както и лакиращи машини;
  • продуктът дава добра защита от мазнини и вода;
  • подходящ е за продукти чувствителни на миризма;
  • подходящ за двустранно лакиране;
  • Бариерен лак SENOLITH WBотлична устойчивост на триене.

Бариерният лак SENOLITH WB се суши с топъл въздух или IR сушене. Подходящи довършителни процеси, които могат да се приложат след лакирането са: щанцоване, топъл печат, ламиниране на вълнообразен картон.

Бариерният лак SENOLITH WB се предлага от Полихром Сервиз.

гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
julian@polychrome.info

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.