Бързина и качество при директния печат върху текстил с новата FABRIVU 340I в J-Point

917
Бързина и качество при директния печат върху текстил с новата FABRIVU 340I в J-Point

С най-новата си машина за директен печат върху текстил J-Point повиши производителността си, запазвайки отличното качеството на печат. Ширината на използваните материали е вече 3,4 метра, а скоростта на печат е до 500 кв/м в час.

Подобренията правят възможно изпълнението на все по-сложни проекти, които намират приложение в интериора, рекламата, бита, дори в модата.

 

FABRIVU 340I в J-Point

ИНТЕРИОР
Персонализираният текстил привлича вниманието, създава усещане за уют и стил на пространствата, придава мекота на цветовете. Често се използва при оформление на закрити помещения и намира широко приложение в домашния и рекламния интериор.

РЕКЛАМА

Възможността да се произвеждат единични бройки, без ограничение в размера и тиража, превръща технологията в незаменима при създаването на рекламни продукти. Освен стандартните приложения- банери, знамена, флагове, пана,  могат да се изработят напълно персонализирани изделия по идея на клиента.

ТЕЛЕВИЗИОННИ СТУДИА, СЦЕНИ И ДЕКОРИ

Текстилът има уникални характеристики в сравнение с другите рекламни носители. Част от използваните материали притежават свойството да редуцират бликовете, което ги прави изключително подходящи за насочено осветяване или осветяване с ефекти.

МОДА

Десениране на платове за създаване на модели.

ИЗЛОЖЕНИЯ И ИЗЛОЖБИ

Разнообразието от текстили с различни свойства – подходящи за осветяване, еластични, сатенирани или с прозрачност – позволява напълно да се персонализират изложбени пространства.
Репродукции на карини или фотографии могат да се отпечатат с отлично качество върху текстил. Материалът позволява да се опъне в рамка и е подходящ за насочено осветяване без бликове.

Основни характеристики:

  • Ширина -3,4 м
  • Мастила – дисперсни мастила на водна база
  • Принтиращи глави – 4 бр. Kyocera
  • Цветове – циан, магента, жълто и черно
  • Резолюция – 2400 dpi, с 4 нива на grayscale и размер на капката от 4 до 18 пиколитра
  • Скорост – до 500 м2/ч

Джей Пойнт ООД
гр. София
ул. Иван М. Йончев 14 (до моста Чавдар)
Тел.: 02/ 952 10 06
Тел./Факс: 02/ 952 25 39
www.j-point.net

 

Интернет портал за печатни технологии.