Високопроизводителни решения за сувенири от Inkcups

279
Високопроизводителни решения за сувенири от Inkcups

На изложението PSI 2020 Inkcups ще покаже гъвкави аналогови и дигитални решения за печат на промоционални продукти.

Водещото европейско изложение за промоционални продукти ще се проведе на 7-9 януари 2020 в Messe Dusseldorf Exhibition в Германия. Посетителите ще могат да видят на щанда на Inkcups решения за директен печат на промоционални продукти. Този метод е по-екологичен от други опции като ситопечат или сублимация и използва ресурсите по-икономично.

Печат на цилиндрични предмети
На щанда на компанията в Дюселдорф ще бъдат две високопроизводителни индустриални инкджет системи за 360-градсов, печат на цилиндрични (с прави стени) и скосени предмети, изработени от пластмаса, метал, стъкло и други материали. Двете машини са Helix и X360. И двете използват UV LED мастила и имат система за настройка на ъгъла при печат на конични предмети. Тези инкджет системи са перфектно решение за пластмасови или метални съдове, стъклени и пластмасови бутилки, свещници, вази.

Плоскопечатаща система
X5 е плоскопечатаща UV мастиленоструйна система за пълноцветен печат на предмети до 152 mm. Това високопроизводително решение предлага гъвкавост за производство на промоционални продукти. Машината може да печата върху цялата си работна площ от 1100 x 610 mm в рамките на три минути.

 

печат на сувенири Inkcups

Тампонен печат
Компанията ще покаже още системите за тампонен печат 2200-PS и B100. 2200-PS е двуцветен принтер с механизъм, който прави фиксирането на елемента и осигурява перфектен регистър на втория цвят при печат на промоционални материали. Това предлага възможност за печат с почти два пъти по-висока скорост в сравнение с традиционна машина от този клас.

B100 е високоскоростна система, подходяща за едноцветен печат на различни типове облекло, включително тениски и спортно облекло. Той е подходящ за печат на промоционални материали като силиконови гривни, салфетки и ламаринени кутии.

Inkcups ще покаже и подготовка на клишета за тампонен печат с лазерната гравираща система Cobalt 2000.

Източник: psi-network.de
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.