Графотрейд ви кани на Alliance Days 2021

76
Графотрейд ви кани на Alliance Days 2021

Българският доставчик на печатни решения Graphotrade ви кани да посетите тазгодишното издание на Alliance Days 2021, което се провежда от 16 ноември до 1 декември. Graphotrade е официален представител на BOGRAMA, BaumannPerfecta и Wohlenberg.

 

 

Събитието е разделено на две части:

  • 16 – 19 ноември като Дни на отворените врати в немския град Солмс.
  • 30 ноември – 1 декември като виртуални индивидуални срещи с печатници, които имат специфични въпроси или искат да видят конкретни решения за довършителна дейност на производителите BOGRAMA, BaumannPerfecta,Wohlenberg, MBO, H+H.

Процедура за регистрация

Всички заинтересовани клиенти, които искат да вземат участие в Alliance Days 2021, независимо дали на живо или виртуално, могат да се регистрират в платформата www.postpressalliance.com от средата на октомври.

 

Вижте какво ще представят участниците:

Идеално решение за малки тиражи, Wohlenberg представя перфектното устройство за подвързване Quickbinder Edition Digital в комбинация с тример D09 с тристранен нож. Тези машини в инлайн версия са най-малката линия за производство на брошури от Wohlenberg с до 2000 хода/час. С Edition Digital е възможно да се довръшва продукция с променлива дебелина, както с биндера, така и с тристранния нож. Оборудването предлага възможността да се произвеждат брошури автоматично в една линия, дори когато са с различна дебелина и в къси тиражи. Освен това Quickbinder продължава да предлага своето уникално разнообразие от опции за оборудване, например секция за фрезоване на гръб и всички технологии за лепене.

 

С ротационната машина за рязане BSR 550 Servo и автоматичния събирач и стакер ACC 550 HS BOGRAMA представя автоматична система за производство на карти за игра. В този модулен дизайн пълното тесте карти се изрязва, подрежда и се прехвърля директно в опаковка. Всичко това се прави чрез една единствена операция. С производителност до 2000 листа на час и с най -високо качество на рязане, автоматизираната производствена система BOGRAMA предлага всичко необходимо за конкурентно  производство.

Модулни решения за всеки размер компания в печатния бизнес. Посетителите ще могат да се запознаят с персонализираните инлайн и самостоятелни решения на модулната система на baumannperfecta. Производителят представя две напълно автоматизирани системи за подравяне и рязане – една за комерсиален печат и една за фармацевтични приложения.

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.