Графтек и Mark Andy представят новото решение за флексопечат – серия PRO

537
Графтек и Mark Andy представят новото решение за флексопечат – серия PRO

Mark Andy, Inc. обявява серията PRO, нов клас напълно сервоуправляеми печатни машини, която разширява още повече портфолиото от доказали се през годините печатни решения. Проектирана за оптимизиране на печата на самозалепващи се етикети с едно минаване през машината, серията PRO осигурява изключително ниски оперативни разходи с доказан дизайн на печатната секция, вградена система за мониторинг на производството „sMArt link“ и отличителни функции, които намаляват оперативните разходи и подобряват печалбите.

Серията PRO възприема страхотните характеристики на серията Performance на Mark Andy с мисъл за икономичност и ефективност. Тази модулна и гъвкава платформа е била подобрена за приложения върху самозалепващи се етикети и е налична в цял свят. Серията PRO е сертифицирана според стандартите на ЕС.

Серията PRO е конфигурирана и изградена за модернизиране на работното пространство на печатниците, като постига по-голяма ефективност за по-кратките тиражи в по-големите производства и позволява на малките и средните производители на етикети да открият ясен път за подобрения в операциите. Това е лесна за употреба машина както за опитни оператори, така и за новопостъпили служители, серията PRO може да помогне за преодоляване на текущите проблеми на пазара на труда.

Още от самото начало серията PRO увеличава спестяванията от отпадъци и значително намалява времето за настройка и смяна на тиража. След това, чрез интегриране на ефективни енергоспестяващи компоненти с различни конфигурации, серията PRO предлага изключително решение за печат на етикети, което доставя висококачествени продукти с ниски общи разходи за придобиване и експлоатация.

 

Mark Andy PRO

 

НАДГРАДЕТЕ С ЦИФРОВ CMYK+W ПЕЧАТЕН МОДУЛ – Модулната серия преси Mark Andy PRO предлага бъдещи възможности и за тези, които прегърнат тази нова технология. Системата е проектирана и изградена като „флексо-хибридно“ решение, което може да се надгражда с времето. Серията PRO има възможността да бъде ъпгрейдвана до хибридна печатна преса с цифрова технология, използвайки Mark Andy Digital Pro MAX технологията, с уникалната възможност да работи от ляво на дясно и от дясно на ляво относно посоката на материала.

 

 

ЛЕСНО ВЪЗПРИЕМАНЕ – Mark Andy, Вашият партньор за цялостни решения, предлага различни варианти, които да улеснят собствениците на бизнес, които търсят да модернизират своите печатници, които имат по-старо поколение оборудване. Уникални инструменти и комплекти с аксесоари за пресата могат да бъдат включени като част от цялостната капиталова инвестиция, за да се максимизират печалбите и продуктивността веднага след инсталацията.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРЕСИТЕ ОТ СЕРИЯТА PRO НА ИЗЛОЖЕНИЕТО LABELEXPO EUROPE – Новата флексопечатна преса от серията PRO ще бъде представена на живо на изложението Labelexpo Europe, което ще се проведе от 11 до 14 септември 2023 г. в Brussels Expo, Белгия. Посетителите ще имат възможността да видят платформата отблизо и ще могат да наблюдават демонстрации на живо всеки ден.

ТЕХНИЧЕСКИ ДЕТАЙЛИ – Свържете се с ексклузивния представител на Mark Andy за България Графтек ООД, за да научите всичко за серията PRO и какво можете да постигнете с нея!

Графтек ООД доставя, инсталира и поддържа широка гама печатно оборудване за производство на етикети, гъвкави опаковки, картонени опаковки и опаковки от велпапе. Фирмата е официален представител на няколко производителя, всеки от които е лидер в своята област. Портфолиото включва дигитален/хибриден печат, флексографски печат, довършителни машини и процеси за облагородяване на ролна печатна продукция, дигитален печат на велпапе, инструменти, консумативи и други.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с Графтек ООД и да ни последвате в социалните мрежи.

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
уеб: www.labelstech.com
гр. София
ул. Охрид 37
Абонирайте се за YouTube канала на Графтек
Харесайте Графтек във Facebook
Последвайте Графтек в LinkedIn

Интернет портал за печатни технологии.