Две нови машини за печат върху текстил на ROQ

2264
Две нови машини за печат върху текстил на ROQ

Това са ROQ E, която е ситопечатна машина с електрическо повдигане и вграден компресор, и ROQ GO – нова дигитална DTG печатна машина.

 

ROQ E

 

ROQ E работи точно като обикновена ситопечатна машина на ROQ. Голямата разлика е централната повдигаща система, която е изцяло електрическа и вградения компресор.

ROQ E е оборудван с нов HMI от B&R Industrial Automation, подобен на използваните при ROQ Fit и ROQ Next. Всички функции, налични в този контролен панел, са подобни и на двете преси, но имат подобрения. Освен това ROQ са добавили и прост механизъм за лесно повдигане на печатащата глава за достъп за почистване. ROQ E се предлага в две версии с 8 или 10 печатни плота (6 или 8 печатни глави). Машината е с капацитет до 900 броя на час! Разгледайте видеото за повече информация: 

ROQ GO е компактна нова дигитална машина за печат на текстил. Максималния печатаем формат на машината е 500х700 мм. ROQ GO печата с CMYK + бяло и разполага с IR сушене.

 

ROQ GO

 

ROQ GO е предназначена за малки и големи серии със скорост до 150 бр. за бял и 55 бр. за тъмен текстил. ROQ GO е напълно цифрово решение, което включва най-новите технологични постижения в областта на DTG печата.

ROQ GO

 

Към машината е включен и професионалният RIP софтуер ROQSTUDIO (powered by NEOSTAMPA), който осигурява прецизно възпроизвеждане на цветовете и оптимална производителност на печата.


 


Повече информация:

Полихром Сервиз ЕООД
гр. София, кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
sales@polychrome.info
www.polychrome.info

Вижте профила на Полихром Сервиз ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.