Дестилатори за солвентни на Irac srl

147
Дестилатори за солвентни на Irac srl

Дестилатори за солвентни на Irac srlСистеми за дестилиране на солвенти на Irac srl са подходящи за регенериране на замърсители, които съдържат мастила, масла, пигменти и смоли. Резервоарите на системите за рециклиране се изработват от неръждаема стомана и имат голям котел за постигане на добра скорост на изпаряване на солвента. Това позволява бърз и безопасен цикъл на дестилация.

Дестилатори за солвентни на Irac srlСистемите с вместимост до 200 л. използват термоустойчиви IRSAC торби на топлина и разтворители . Те помагат операторът на машината да не е в пряк контакт с разтворителите и/или остатъци от дестилация, тъй като торбата IRSAC е устойчива както на високи температури, така и на химическото действие на разтворителите.

При автоматизираните дестилатори за солвенти отпадъчния продукт се събира в отпадъчни варели. Системите на Irac srl. Могат да бъдат доставени в съответствие с противопожарните изисквания ATEX EX II 3G подходящи за инсталиране в Зона 2, или ATEX II 2G EX (взривозащитени опасни зони) Зона 1.

 

Дестилатори за солвентни

Полихром Сервиз могат да предложат подходящо решение, съобразено с нуждите на печатниците или други индустриални производства. Дестилаторите за солвенти започват с вместимост от 10 л. до напълно автоматизирани системи.

Повече информация:
Полихром Сервиз ЕООД
гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51

Вижте профила на Полихром Сервиз ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

 

Вижте още фирми предлагащи дестилатори за солвентни в каталога Полиграфия инфо.

Интернет портал за печатни технологии.