Дисплей БГ избраха най-висок клас индустриален EFI принтер

1086
Дисплей БГ избраха най-висок клас индустриален EFI принтер

Дисплей БГ се присъединиха към семейството на EFI, като се оборудваха с първия по рода си индустриален хибриден принтер не само в България, но и на Балканите. Машината е доставена и въведена в експлоатация от Тотем Груп, оторизирания дилър и сервизен партньор на EFI за България, Северна Македония, Косово и Черна гора.

 

EFI HS125 F4

 

EFI HS125 F4 е UV LED хибрид за директен печат върху велпапе, картони, PVC плоскости, както и ролна медиа, специално проектиран за 3-сменен режим на работа. Индустриалният дигитален принтер на Дисплей БГ– София е оборудван с автоматично подаващо устройство, 6 вакуум зони и опция MEG (material edge guides) за безпроблемно водене на медиата. Принтерът има възможност да печата със скорост до впечатляващите 771 м2/час.

EFI VUTEk HS125 F4 не е просто бърза, тя е яростна!

Това, което подобни принтери печатат за 8 часа, HS125 F4 постига само за 45 мин. Благодарение на автоматичната подаваща система, един оператор е достатъчен да обслужва целия печатен процес. Машината разполага с технологията Fast 4, която използва осем цветови канала с конфигурация CMYK x 2. Това осигурява комбинация от високата скорост на печат при максимална резолюция от 600 или 1000 dpi.

 

EFI HS125 F4

 

Мастилата на EFI се произвеждат в САЩ и притежават GreenGuard сертификат, удостоверяващ тяхната безопасност. Нямат характерните за UV мастилата остатъчни миризми и постигат широк гамут само с 4 цвята.

 

EFI HS125 F4

 

Дисплей БГ, която е дъщерна фирма на ДИМЕко МЖ,  е на пазара от няколко години и основната им дейност е производство и продажба на рекламни  стелажи, стойки,рекламни театрализации,палетни зони,шоубордове,картонени играчки, къщи за игра, масички, столове от картон и велпапе и индивидуални проекти, изработени от различни материали.

Индустриалният хибриден принтер на EFI дава възможност на Дисплей БГ да прехвърли голяма част от поръчките, които до сега са се изпълнявали на офсет, към дигитален печат. Така производителят получава високата скорост, ниска себестойност на печат, възможност за персонализация, бърза подготовка и затворен процес на производство. Партньорството на Дисплей БГ с Тотем Груп и EFI им осигурява бърз и качествен сервиз, който е изключително важен за машина от подобен мащаб.

 

За повече информация за принтерите на EFI, можете да се обърнете към Тотем Груп.

Тел.: 0893 273 757
office@totem-group.eu
totem-group.eu

Профил на Тотем Груп в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.