Дни на отворените врати в BaumannPerfecta

517
Дни на отворените врати в BaumannPerfecta

Покана от Графотрейд и BaumannPerfecta за предстоящо събитие на отворените врати, по време на което ще бъдат демонстрирани роботизирани решения за полиграфията.

 

САМО тези, които се интересуват от настоящите трендове са в състояние да предложат бъдещи решения на клиентите си!

 

Събитието ще се проведе в централа на BaumannPerfecta в гр. Солмс, Германия от 28 февруари до 5 март 2023 г.

BaumannPerfecta е първият и засега единствен производител в цялата графична индустрия, който предлага цялостно решение на напълно автоматизирано събиране, подравняване, обрязване и подреждане на листата без нуждата от човешка намеса, което дава възможност да работите 24 часа в денонощия на три смени!

Фактори, които спомагат налагането на автоматизацията на процесите:

  • Възвръщаемост на инвестицията – когато имате основно фиксирани разходи много по-лесно можете да правите вашите финансови планове
  • Ефикасност – персоналът може да се използва за други дейности
  • Продуктивност- непрекъсната работа с постоянно качество на продукцията

 

Линия за автоматично обрязване BASS

 

По време на събитието ще можете да видите линия за автоматично обрязване BASS, която представлява напълно роботизираното решение!

През 2018 година BaumannPerfecta предлага на пазара системата BASS – първото роботизирано решение в сферата на довършителните дейности в графичната индустрия. Специалната система „MultiPaperTool“ заменя работата на оператора. Поставянето на хартията, очукването, обрязването и транспорта са роботизирани процеси. Линията BASS може да се конфигурира към книговезки гилотини 115 см. и 168 см. Разбира се ножовете биха могли да работят и независимо от линията за по-къси задачи.

 

Видео показващо работата на специалната система „MultiPaperTool“

 

Машините се проектират и произвеждат в Германия, което гарантира тяхното качество и издръжливост. Модулната концепция е застъпена при проектирането на машините на BaumannPerfecta, което означава че винаги можете да добавите машина за отделен процес и тя безпроблемно може да се включи в линията. Интерфейсът на машините можe да се свърже със софтуери за предпечат или MIS системи и те да бъдат интегрирани към цялостния производствен поток.

 

Линия за автоматично обрязване BASS

 

Графотрейд  ЕООД е официален представител на BaumannPerfecta и с удоволствие може да Ви консултира и предложи решения на немския производител.
www.graphotrade.com
За повече информация- г-н Христо Петров, 0882 1111 09 и мейл: office@graphotrade.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.