Друк Партнерс вече са представител и на Schmid Rhyner

229
Друк Партнерс вече са представител и на Schmid Rhyner

През миналата година Schmid Rhyner стана част от групата ALTANA /чрез дивизията ѝ ACTEGA/, чийто представител е Друк Партнерс ЕООД.  От началото на тази година официално бе потвърдено, че швейцарските лакове вече се предлагат и от българския доставчик, представител на ACTEGA.

Създадената през 1880 година швейцарска компания Schmid Rhyner е една от водещите в областта на следпечатните ефекти. За това говори и тяхното мото „Успех чрез качество“, което е допълнено от широка гама висококачествени продукти и цялостно ноу-хау за тяхното прилагане.

 

ACTEGA Schmid Rhyner

 

В портфолиото от решения за печатници на ACTEGA Schmid Rhyner ще откриете множество иновативни, ефективни и най-вече безопасни лакове, ламинатни лепила и покрития. Швейцарското качество на брандовете WESSCO®, GALACRYL® и BRIVIO® е признато от печатната и опаковъчна индустрия в над 100 страни. Компанията предлага специфични решения за:

  • защита на опаковки срещу масла, мазнини или вода, без добавяне на полиетиленов филм
  • оптично-визуални и тактилни ефекти
  • производство на етикети и гъвкави опаковки
  • дигитален печат

ACTEGA Schmid Rhyner

 

Част от продуктовата линия на ACTEGA Schmid Rhyner намира място в облагородяването с визуални ефекти на тазгодишния ACTEGA календар .

Запомнящи и търсещи се сред клиентите са ефектите SOFTTOUCH, SANDTOUCH, WETTOUCH, PAPERTOUCH и RAINBOW. Сред специфичните продукти могат да бъдат открити още екологичното решение за метализиране POLAR, както и фотоинициаторната технологията EPPI® – приложима в опаковките за храни.

 

ACTEGA Schmid Rhyner

 

Продуктите на ACTEGA Schmid Rhyner са отлично решение за довършителни ефекти при офсетов, ролен, флексо, хибриден, дигитален или ситопечат.

Повече информация може да получите от представителя за България – Друк Партнерс ЕООД.

Интернет портал за печатни технологии.