Ново оборудване за ролни етикети в Интел Дизайн в Пловдив

541
Ново оборудване за ролни етикети в Интел Дизайн в Пловдив

Дигиталната печатница и рекламен производител Интел Дизайн от Пловдив се оборудваха с пълен набор от машини за производство на етикети на ролка – качествен цветен печат, ламинат, дигитално щанцоване, разролване, дори и топъл печат с метализирани фолиа.

 

Ивилин Кюрчийски Интел Дизайн

На снимката: Ивелин Кюрчийски (Интел Дизайн) и печатната машина Trojan T2-C, и довършителния модул DPR Scorpio SCR22PL


С новите машини печатницата ще може да отговори на нарастващото търсене на дигитално отпечатани етикети на ролка. Предимствата са, че не са необходими клишета и печатни форми, както и щанци, което значително ускорява процеса, а и се спестяват пари на крайния клиент. Рекламната агенция ще може да отговаря на нуждите на своите клиенти в късите и средните тиражи, в изключително кратки срокове.


Малко повече за машините. Печатната машина е Trojan T2-C с memjet печатна технология, компактна мини преса, с функциите и възможностите на по-голямата Trojan T2. Печатът, който предлага машината е с 1600х1600 dpi физическа резолюция, което е основа за страхотното качество на печат и възпроизвеждане на дребни детайли с големина от 2-3 пункта без никакви проблеми. Цветовото пространство е много голямо и спомага за печата на живи и плътни, наситени цветове с много малък разход на мастило. Медиите върху които може да печата машината включват хартия, PVC, OPP, PP, PE, PET, структурни хартии за вина и алкохол и много други. Производителността на машината е над 200 кв.м/час, което е повече от достатъчно за къси до средни тиражи.

 

Trojan T2

 

 

Довършителната машина е производство на италианската компания DPR, чийто продукти в последните години получиха огромна популярност, поради главоломното нарастване на инсталациите на дигитални печатни машини за етикети. Машината DPR Scorpio SCR22PL има секция за ламинат, който може да е самозалепващ или с подложка. Това носи допълнителна защита на продукцията от надраскване и избледняване. Щанцоването става посредством дигитален плотер Graphtec CE7000-40, като за целта не са необходими щанци. Това е огромно облекчение за крайните клиенти, защото освен че щанците са скъпи, изработката и доставката им също отнема няколко дена. По този начин щанцоването може да започне веднага след отпечатването и реално един тираж може да бъде поръчан, изработен и получен от клиента в рамките на същия ден.

 

DPR Scorpio SCR22PL

 

 

Машините са доставени и инсталирани от фирма от Графтек ООД

Интел Дизайн очакват вашите запитвания за изработка на етикети:
032 629454
032 268734
0888 655 064
ул. Петьофи 9, Пловдив 4000
office@inteldesign.bg

При необходимост от допълнителна информация за машините, можете да се свържете директно с Графтек ООД
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Охрид 53

Интернет портал за печатни технологии.