Е Принт разширява възможностите си за производство на книги

1081
Е Принт разширява възможностите си за производство на книги

Е Принт допълниха възможностите си за печат и производство на книги с ново оборудване по европейска програма. Машините са в експлоатация от началото на август и ще повишат производителността и ще намалят сроковете на производство, които предлага фирмата на своите клиенти.

Водещо при избора на техниката от Е Принт е високата степен на автоматизация и някои технологични предимства на конкретното оборудване.

Дигитална печатна машина AccurioPress C3080 на Коника Минолта
Дигиталната машина, която не само ще разшири производителността на Е Принт в дигиталния печат, но е избрана заради възможността си за банер печат до 1300 мм и наличие на подаваща касета и двустранен печат върху формати до 330 x 762 мм.

 AccurioPress C3080 на Коника Минолта

TOUCHLINE CF375
TOUCHLINE CF375 е иновативна машина, съчетаваща две функционалности в едно. Еднопасово може да извършва биговане и сгъване. Работи с медии до 0.4 мм дебелина (400 гр/м2), има възможност за 8 различни вида сгъвания и е с максимална работна скорост до 6000 А4 в час според задачата. Touchline CF375 е и с висока степен на автоматизация улесняваща оператора.

TOUCHLINE CF375

Horizon On demand Trimer HT-30C
Trimer HT-30C е тристранен книговезки нож. Необходимо е само операторът да зададе формàта на необрязания продукт и желания формат за обрязване. След това тристранният нож извършва всички необходими настройки автоматично, транспортира и обрязва всеки книжен блок. HT-30C може да обрязва книги в един и същ формат, но с различна дебелина без прекъсване. Максималната дебелина на обрязване е 51 mm, а максималната производителност на машината е до 500 книги в час, зависи от дебелина на книгата.

Horizon On demand Trimer HT-30C

Машините са закупени по програмата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ “Стимулиране внедряването на иновации от съществуващи предприятия” в рамките на Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”.

Услугите, които предлага Е Принт са достъпни както за клиенти на фирмата, така и за колеги от бранша. Много издателства и печатници и сега се възползват от печата и термолепенето на книги, които предлага фирмата.

Е Принт предлагат на своите клиенти офсетов, дигитален и ширикоформатен печат. Книговезка обработка, щанцоване, ламиниране до 50х70, поставяне на метални лайсни и метални спирали. Фирмата извършва и търговска дейност, като предлага продажба на метални гребени и различни други машини и консумативи за полиграфията.

Лого на Е Принтгр. София
жк. Левски Г
ул. Поп Грую 104Б
Тел.: 02/ 952 67 95
Тел.: 0899/ 142 737
express93@mail.bg
www.eprint-bg.com
www.6tampa.com

Профил на Е Принт в каталога Полиграфия Инфо

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.