Заточване на книговезки резци от Доминов-Консуматив

543
Заточване на книговезки резци от Доминов-Консуматив

Доминов-Консуматив ЕООД е първото професионално шлайф-студио за заточване на книговезки резци в България. Фирмата предлага висококачествено заточване на всички видове книговезки резци, резци за тристранни ножове, ВШМ автомати, ножове за ледени пързалки и индустриални резци.

От 2014 г. шлайф-студиото е сертифицирано по система и технология за заточване „hagedorn“.

Доминов-Консуматив ЕООД разполага с опитен и високо-квалифициран персонал и оборудване от прецизни високоточни шлайф машини, включително специализиран стенд за „рихтоване“ (изправяне на геометрия).

заточване на книговезки резци

  Фирмата предлага:

  • Заточване на книговезки и индустриални резци
  • Заточване с гарантирано качество и издръжливост – еквивалентно на първоначалното заводско заточване на резеца
  • Техническа помощ при възникнали проблеми
  • Оптимизиране на процеса на рязане
  • Входящ и изходящ контрол на резците
  • Гравиран номер и досие за всеки заточен резец
  • Предпазно червено фолио върху режещия ръб на резеца
  • Практичен двулицев етикет, индикиращ състоянието на резеца

Вашите резци могат да бъдат заточени на един или на два ъгъла, както и с Microfinish.

заточване на книговезки резци

Microfinish е специална технология на заточване на резци с качество HSS на фирма KANEFUSA. Ползите от Microfinish са по-гладко навлизане на резеца в материала (необходима е около 30% по-малка сила при рязане), заздравяване на режещия ръб на острието и по-голяма издръжливост (брой рязове) между заточванията при по-твърди материали.

Оптималният ъгъл на заточване се определя от материалите, които се режат. Специалистите на Доминов-Консуматив ЕООД могат да Ви препоръчат най-подходящия ъгъл на заточване на база на дългогодишния им опит.

заточване на книговезки резци

Студиото за заточване на резци на Доминов-Консуматив ЕООД е единственото в България сертифицирано и оборудвано за заточване на твърдосплавни резци с фина зърненост тип LONGLIFE, GENESIS и VITECH.

Екипът на Доминов-Консуматив ЕООД регулярно преминава обучения във фирма hagedorn GmbH за заточване на всички видове твърдосплавни резци.

Взимането и доставката на резците до адреси в рамките на Пловдив и София е безплатно и се осъществява по график. За всички други клиенти се работи с куриери.

 

Доминов-Консуматив ЕООД

 

Заявка за заточване на резци може да се направи на телефон 032/607820, по e-mail: office@dominov-bg.com или чрез контактната форма на следния линк:
www.dominov-bg.com

Профил на Доминов -Консуматив в каталога Полиграфия Инфо.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.