Два предстоящи уебинара за изработка на филми и управление на цветовете

117
Два предстоящи уебинара за изработка на филми и управление на цветовете

В последната седмица на февруари в ГЕД са подготвили две интересни онлайн събития за вас, знанията от които могат да ви помогнат да подобрите ежедневното си производство.

Качествена и функционална изработка на филми за печат със софтуера ColorGATE Filmgate

Дата на провеждане: 16.02.2021 от 11.00 часа.

За печатниците, които работят с такава технология, добрата подготовка на филми за печат е от решаващо значение за крайния резултат. За тази цел съществуват софтуери като Filmgate, който има множество възможности за манипулация на файла, така че да се получи точно така, както го искаме.

На своя уебинар ГЕД ще ви покажат какви са възможностите за качествена обработка на файлове за филми, както и интеграцията с принтер и медия, позволяващи създаването на цялостна система за подготовка на отлични филми за печат.

Запиши се за Webinar на 16.02 >

Какво е печат с разширено цветово пространство и как можем да се възползваме от него?

Дата на провеждане: 25.02.2021 от 11.00 часа.

„Whiteboard“ представлява нова инициатива на ГЕД, в която с маркер в ръка пред бялата дъска, ще се обсъждат теми за технологии и способи за ефективно производство.

На дебютното им Whiteboard събитие ще видите какво представлява печатът с разширено цветово пространство и защо той се очертава като следващата голяма тенденция. Ще разберете защо е важно да знаем какво е това, как дава ползи на производството и какви са някои от технологичните тънкости при този метод на работа.

Запиши се за Whiteboard на 25.02 >

Следете календара на ГЕД за следващи събития!

Интернет портал за печатни технологии.