Иновативна серия контрабигове от CITO

641
Иновативна серия контрабигове от CITO

CITO BASICPlus RYU и BASICPlus Double Crease предлагат серия подобрения на производителността и ефективността на производството.

CITO BASICPlus RYU и BASICPlus Double Crease

 

Новите продукти включват серия подобрения, които гарантират качеството на производството, прецизността и устойчивостта на контрабиговете:

  • По-висока тиражоустойчивост, благодарение на специалното фолио на основата, както и новата форма на профила;
  • Подобрено прилепване;
  • Подобрено разпределение на силата за по-прецизно биговане;
  • Нова форма на водещия профил за лесно позициониране;
  • Описание на продукта, странично отпечатано на профила, за лесна ориентация и намаляване на времето за подготовка.

CITO BASICPlus RYU
Новият разширен асортимент на тази серия включва специални сдвоени контрабигове (канални бигове). Той е подходящ за огъване на 180 градуса на продукти от велпапе.

CITO BASICPlus Double Crease
Тази продуктова линия включва сдвоен контрабиг, който използва специален филм за залепване. Той е подходящ за картони с различно относително тегло и има центриращ среден елемент. Неговите подобрения включват увеличена обща ширина за големите размери. Този тип контрабигове предлагат ширина на канала > 4,00mm, и дълбочина на канала > 1,00mm.

Източник: пресинформация на CITO

Повече информация: CITO BASICplus

Полистор – официален представител на Cito за България

гр. София
Склад:
ул. Мюнхен №14
БЦ „Искър-ЮГ“
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0882/ 435 105

гр. София
Офис:
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204
www.polystore.eu

Вижте повече за Cito и предлаганите от тях продукти тук: www.cito.de

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.