Инспекция на опаковки от картон за лекарства, цигари, козметика и др. от Графтек ООД

276
Инспекция на опаковки от картон за лекарства, цигари, козметика и др. от Графтек ООД

Инспекция на опаковки от картон за лекарства

 

Графтек ООД продължава да разширява портфолиото на предлаганото оборудване, с мисъл за решаване на ежедневните проблеми във вашето производство! Този път със система за 100% проверка на картонени опаковки. Машините на Luster LightTech Group Co. от серията PrintMan, ще ви осигурят пълно спокойствие при издаването на най-отговорните поръчки, при които грешки практически са недопустими. Приложението е много подходящо за следните индустрии – фармацевтична, тютюнева, козметична, храни и напитки, продукти с висока добавена стойност и не само.

Голямата гъвкавост на PrintMan позволява точна проверка на силно отразяващи медии, както и нормални, например метализиран картон и брайлов текст. Той е в състояние да инспектира дефекти като драскотини, липсващ печат, мръсно петно, шмуц, пръскане, неправилна регистрация (пасер), отклонение в цвета, както и дефекти при релеф. Нещо повече, той може да осигури ефективна проверка и класификация на променливи данни – баркодове, номерация и др.

 

дефекти в баркодове

 

Необходимо е само едно референтно изображение за настройка. Отнема около три минути, за да завършите стандартната настройка за качество.

PrintMan може да проверява дефект с минимален размер 0,1 мм² и ивица с 0,07 мм ширина със скорост 300 м / мин. Поддържа автоматично позициониране и извличане на текст и възможност за задаване на различен допуск на отклонение за различни области.

Да преминем към следващото ниво!

 • 100% визуална инспекция на целия тираж.
 • Елиминиране на несъответстващите продукти чрез автоматичен сепаратор.
 • Измерване на цветовете – ΔE.
 • Проверка на коректността на променливата информация – номерация/персонализация, баркодове, QR кодове и т.н. и сравняването им с целевата база данни.
 • Разчитане, превод и проверка на брайлов текст, спрямо целевата база данни.
 • Проверка на 3D ефекти/преге, топъл/студен печат, холографски ефекти.
 • Прецизна настройка на толеранса на отклоненията – на регистъра, цветовете, замърсяванията и четимостта на текстовете.
 • Елиминиране на артефакти при печат – шмуцове, прашинки, попаднали насекоми и т.н.

С иновативните системи за инспекция и управление на качеството на печатната продукция от Luster, които Графтек ООД ще ви достави, вие ще можете да направите всичко това автоматизирано и без никакъв компромис. По-важното – ще можете да защитите качеството на продукцията си пред своите клиенти с надеждни и безпристрастни, автоматично генерирани отчети.

Къде могат да се използват системите на Luster, доставени и инсталирани от Графтек ООД?

 • Производство на опаковки от картон.


  • инлайн на вашата сгъвачно-лепачна машина или директно на печатната ви машина
 • Производство на гъвкави опаковки в среден и широк формат с флексо, офсетови и машини за дълбок печат.
 • Производство на ролни етикети с флексо, офсетова, дигитална и летърпрес технология- прозрачни, метализирани, непрозрачни.


Графтек ООД е официален представител на Luster LightTech Group Co. за България и отговаря за продажбите, доставките, инсталациите, както и следпродажбеното обслужване на оборудването.

За повече информация, как можете да повишите нивото на качеството във вашето производство, се обръщайте към Графтек ООД.

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Козлодуй 94

 

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.