Представяне на Canon Arizona 2360GTF в Джей пойнт

411
Представяне на Canon Arizona 2360GTF в Джей пойнт

Печатница J Point се оборудва с най-новия модел Canon Arizona 2360GTF и отбеляза инсталацията с шумно парти в печатната си база. Доставчик на оборудването е Savanto.

За гостите имаше жива музика, немска бира и подаръци. Гостите, дошли да видят новото оборудване и производството бяха клиенти, партньори, колеги и приятели.

Партито беше съчетано с демонстрация на машината и презентация на продукти на Onyx Graphics, презентирани от Marc Höner – Territory Sales Manager EMEA – ONYX Site solutions + ONYX 22. Презентацията беше повдигане на завесата на новата версия на софтуера, която ще бъде официално демонстрирана на изложението Fespa в Берлин.

Като локален доставчик Саванто представиха възможността софтуерните продукти да бъдат закупени по предстоящи ваучерни схеми, които ще бъдат отворени в следващите месеци.

(снимка вляво: Иван Шарков, Саванто и Краси Картунов, J-Point) 

Моделът Canon Arizona 2360GTF е първият продаден в България и ще даде възможност на J Point да направи стъпка напред пред конкурентите си и да предложи на клиентите си нови продукти и услуги.

Вижте и част от характеристиките на Canon Arizona 2360GTF.

  • уникални LED-UV мастила, които притежават отлична адхезия и фотореалистично качество на отпечатъка;
  • специализиран софтуер “Touchstone” за пресъздаване на ефектен релефен печат с височина до 1 мм;
  • иновативната FLOW технология, намаляваща нуждата от облепяне на масата при печат на формати, по-малки от пълния на машината;
  • регистрационни пинове (щифтове) за още по-прецизен двустранен печат;
  • автоматична система за почистване;
  • ниска консумация на енергия и мастила;
  • GREENGUARD Gold сертифицирани мастила;
  • производителност до 95 кв.м. / час в зависимост от качеството на печат;
  • моделът, с който е оборудвана печатница J Point има и система за намаляване на статичното електричество.

Пълна спецификация на машината тук.

Всички снимки от събитието в нашата галерия.

Във видеото можете да видите част от процеса по инсталацията на Canon Arizona 2360GTF.

За печатница J -Point
J-Point покрива всички нива на услугата – от получаването на файл за печат до предаване на готовия продукт. За целта разполага със собствен машинен парк и специализирано звено за довършителни операции.

За Саванто
Саванто е специализиран доставчик и консултант на продукти и услуги в областта на професионалния и производствен дигитален печат. Фирмата е акредитиран партньор на Canon за Graphic Arts, прехвърляйки дългогодишната си дейност като представител на Océ Technologies към новия собственик на марката – Canon.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.