Календар на Komori за 2023 г. спечели две награди

461
Календар на Komori за 2023 г. спечели две награди

Календарът на Komori за 2023 г. спечели наградата Gold Priz в категория B2B корпоративен календар и специалната награда Sankei Shimbun на 74-тото Национално изложение за календари, спонсорирано от Японската федерация на печатарската индустрия.

 

Календар на Komori за 2023

 

 

За календарите се казва, че са „средство за комуникация, което предава културното послание на компанията“ и „носител за печат, който обогатява жизненото пространство“. Японската националната изложба на календари е състезание показващо творби, които се отличават с технология за печат, планиране, дизайн или функционалност и практичност. Календарът на Komori за 2023 г. е създаден в чест на 100-годишнината от основаването на компанията.

Като производител на печатни машини Komori се фокусира върху производството на оригинални календари, за да популяризира стойността на хартиените медии.

На сайта на Komori можете да разгледате календара, но по-интересно е да изтеглите PDF с подробна информация показваща всички технологии на японската компания използвани за създаването на всяка една страница, както и последователността на прилагането им.

Фотографиите са на Kate Scott, Jirawat Plekhongthu, joSon. Използвани са множество spot цветове и лакове приложени с технологиите на седемцветна Lithrone GX40 и двуцветна Lithrone S40. Впечатляващи са разработките на изображенията за печат. За да видите подробностите вижте PDF-а (изисква безплатна регистрация).

Източник: Komori

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.