Комори ще покаже нови офсетови и дигитални машини на drupa

368
Комори ще покаже нови офсетови и дигитални машини на drupa

Komori планира да демонстрира на drupa 2024 нова „екологична“ офсетова печатна машина, както и ново поколение цифрови печатни машини. Производителят планира да оповести подробности за новите разработки до няколко седмици.

 

Komori drupa

Все още не се съобщава дали ще става въпрос за принципно нова дигитална печатна машина или за партньорска разработка по подобие на предишните с Landa и Konica Minolta.

Щандът на Komori по време на изложението drupa ще бъде разположен в зала 15 и ще заема 1500 м2. Представеното оборудване е планирано да бъде „безпроблемно интегрирано“ в интелигентна печатна фабрика, която ще включва MIS, оборудване за предпечатна подготовка, печат и следпечатна обработка, както и собствената облачна платформа KP-Connect на Komori.

Компанията също така планира да представи автономни мобилни роботи (AMR) и роботизираното решение CoBo-Stack за сгъвачни машини MBO.

Припомняме, че Komori придоби MBO през 2020 г. MBO ще има и собствена експозиция на съседния щанд на Postpress Alliance. Там ще бъдат представени решения от Hohner, Baumann, Bograma, MBO и NBS.

Изложението drupa ще се проведе в Дюселдорф от 28 май до 7 юни 2024 г.

Вижте още публикации за Комори в Printguide.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.