Нова линия машини за производство на луксозни кутии

727
Нова линия машини за производство на луксозни кутии

Италианският производител ZECHINI Gra-For с нова линия машини за производство на луксозни кутии.

Линията от самостоятелни машини B.ON.D на италианския производител ZECHINI Gra-For S.r.l. позволява ефективно и висококачествено производство на луксозни облечени кутии в къси и средни тиражи, включително кутии с дъно и капак, кутии от 5 части с капак и сгъваеми кутии.

Линията включва следните машини:

  • CT 150 – машина за облепяне ъглите на необлечената кутия с цел скрепване
  • Mephisto XL – машина за производство на твърди корици от 5 части
  • ESB 2.0 – машина за обличане на кутии с автоматична настройка на формàта

Специализираният софтуер позволява бързо и ефективно проектиране – необходимо е само да изберете началния дизайн от библиотеката, след което конфигурирайте съгласно размерите на Вашата кутия. Софтуерът автоматично създава шаблоните за щанцоване на хартията и картона и калкулира очакваната себестойност на продукта като взема предвид разходите за материал и други производствени разходи.

Машината CT-150 скрепва стените на кутията с тънка лепяща лента с предварително нанесено топло лепило.

CT-150

Каширащата машина Mephisto XL позволява производство на луксозни кутии от 5 части и скрепване на вътрешна кутия или стена върху корицата от 5 части. Същата се използва като кашираща машина и като ролна преса. Машината е оборудвана с вакуумен работен плот с цел устойчиво придържане на материала, лепилен модул за работа с топло лепило, устройствo за позициониране на мукавите и автоматичен комбиниран обръщащ и притискащ модул с цел отлично залепване на материала.

Mephisto XL

Автоматичната машина за обличане на кутии ESB 2.0 прилепва материала около цялата кутия и го сгъва навътре. ESB 2.0 е изключително компактна и високопроизводителна. Тя може да облече една кутия в рамките на 5 секунди, а смяната на формàта е напълно автоматична. Необходимо е единствено операторът да въведе размерите на кутията. Можете да вземете готовите кутии отпред или същите да бъдат автоматично отвеждани настрани.

 

ESB 2.0

 

Машините от серията B.ON.D на ZECHINI Gra-For S.r.l. представляват цялостно решение за производство на висококачествени кутии по задание на Клиента. С бързата настройка и несравнима гъвкавост те предлагат ефективна възможност за производство на луксозни кутии с очаквана възвръщаемост на инвестицията в рамките на няколко месеца.

Демонстрация на линията може да разгледате на следния линк:

 

Лого Доминов КонсумативОфициален представител на ZECHINI Gra-For S.r.l. за България: Доминов-Консуматив ЕООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.