Модул за монохромен променлив печат на Mark Andy

99
Модул за монохромен променлив печат на Mark Andy

Mark Andy предлагат модул за монохромен променлив печат, който може да се инсталира на всяка една ролна дигитална, флексо или довършителна машина, без да компрометира скоростта на печат.

Digital Plus Variable (DPV) е решение, което може да се приложи при широка гама промишлени и търговски решения за печат като производството на етикети, директна поща, билети, промоционални материали и фармацевтичните опаковки,  при които се изисква персонализация.

 

Digital Plus Variable (DPV)

 

Digital Plus Variable е самостоятелен модул с мастиленоструйна технология на печат с резолюция 600 dpi напречно и 300 до 600 dpi  надлъжно на посоката на печат, работещ със скорост до 150 м/мин. Печатните глави са с променлив размер на капката (7pL – 14 pL) и може да реализира отчетливи контури на печат ( важно при печата на баркодове). Модулът използва UV мастила (черно и spot).  Според производителя Mark Andy, решението Digital Plus може да намали производствените разходи с почти 90 % спрямо  стандартните решения с касети, които са в момента на пазара.

Повече за техническите характеристики можете да видите тук.

Интернет портал за печатни технологии.