Новата производствена база на Бивалвия

1291
Новата производствена база на Бивалвия

От 2019 г. Бивалвия вече е в своя сграда с 6000 кв.м. производствена част и 300 кв.м. офис помещения. За клиентите на разположение е и паркинг.

 

Бивалвия ООД е производител на тефтери, календари, луксозни кутии, класьори, брандирани стелажи, дисплеи, каталози, папки и много други вече повече от 15 години.

 

Компанията предлага бързи и качествени услуги за съвременния бизнес в областта на: дизайн на печатни материали; предпечат; офсетов печат; книговезки услуги за оформяне и довършителни работи – меки и твърди корици; поставяне на спирала и залепване на книги; ламиниране; каширане; UV лакиране; щанцоване и други.

Фирмата разполага с над 70 високоскоростни автоматизирани машини за довършителни операции, сред които:
• Два биндера
• Шест книговезки ножа
• Кашираща машина с формат 70х100
• Влагачно-шивачна машина
• Плоски, ръчни и автоматични щанци
• Автоматичен ламинатор
• Машина за топъл печат и преге
• Машина за нанасяне на частичен лак, скреч и брокат
• Машина за автоматично скрепване и обличане на корици
• Всички видове машини за поставяне на спирали – три дупчещи, четири затварящи, машина за безконечна спирала, машина за броене на хартия.

 

 

НОВИ МАШИНИ ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ
• Автоматична машина за биговане и заобляне на мукава
• Машина за прорязване на улеи в мукава – за кутии и класьори
• Машина за концево шиене на дигитални отпечатъци – сгъване, влагане и ушиване

ОФСЕТОВИ ПЕЧАТНИ МАШИНИ
В печатната база на Бивалвия работят 8 офсетови печатни машини формат 35х50 и 50х70.
Предстои пускането на петцветна машина за ролен печат с номерация.

ДИГИТАЛНИ МАШИНИ, ПЛОТЕРИ И ЛАЗЕР
Бивалвия разполага с широкоформатна печатна машина (до 1.60 м) и нужното довършително оборудване за нея, режеща маса за картон и лайтборд с дебелина до 2 см. Разполагаме и с лазерна гравираща машина.

СМЕСВАНЕ НА МАСТИЛА ЗА ОФСЕТОВ ПЕЧАТ
Бивалвия предлага услугата смесване на мастила за офсетов печат: модерна смесителна станция ColorMatic Ink doser, даваща възможност за смесване на цветове по Pantone с много висока точност и повтаряемост. Освен конвенционалните Pantone мастила се предлага и смесване на металик цветове по Pantone METALLICS и PREMIUM METALLICS, както и мастила за различни материали – PVC, полипропилен, ламинат и други.

 

Новата производствена база на Бивалвия ООД се намира на адрес:
гр. София
жк. Дружба 1, ул. Илия Бешков № 3Б
Тел.: 0888/ 894 133
Тел.: 0889/ 715 094
Тел.: 02 426 07 23
e-mail: office@bivalvia.info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.