Нова машина за биговане и перфорации на Morgana

235
Нова машина за биговане и перфорации на Morgana

AutoCreaser Pro XL е биговащо-перфорираща машина предназначена за дигитални и офсетови печатници с възможност за работа до формат 385×1300 мм.

Това е шестото поколение AutoCreaser, от както стартира първата такава машина преди 20 години. От тогава до сега в цял свят има продадени над 10 000 машини от тази продуктова линия. Моделът е бил предвиден да бъде представен на drupa тази година.

 

AutoCreaser Pro XL

 

Прави впечатление разширения работен формат до 385×1300 мм, което прави машината силно приложима при дигиталните печатници с възможности да печатат в до този максимален размер. Разширението на масата на AutoCreaser Pro XL е предвидено като стандартно за модела.

Друго съществено предимство е високата скорост на работа, която може да достигне до 8500 листа в час (изчислено е за А4 в час). AutoCreaser Pro XL може да направи до 30 бига на един лист и различни видове перфорация. При инсталирана втора биговаща секция, машината може еднопасово да бигова двустранно. Машината е с висока степен на автоматизация при подготовката за работа, при модела се използва и технологията EasyBlade, позволяваща бърза пренастройка между различни типове задачи , без използването на специални инструменти.

AutoCreaser Pro XL може да се свърже в една линия със сгъвачната машина Morgana AutoFold Pro.


Повече за модела вижте тук.

Интернет портал за печатни технологии.