Нова Konica Minolta Accurio Press C3070 в Кристал Винил

788
Нова Konica Minolta Accurio Press C3070 в Кристал Винил

В края на миналия месец в Кристал Винил заработи нова производствена дигитална печатна машина Konica Minolta Accurio Press C3070 оборудвана с професионален финиширащи модули за влагане, сгъване и поставяне на телчета FS-532 и SD-510.

Дейността на Кристал Винил е насочена основно в широкоформатния печат и изработка на изделия от винил и кристал, като ветроупорни завеси, ТИР покривала, брезенти и др. С новата печатна машина фирмата ще разшири предлаганите от тях услуги и печатни продукти насочени и към крайни клиенти, и рекламни агенции. Konica Minolta Accurio Press C3070 се предлага с заедно със специализирано обучение на бъдещите оператори на машината.

 

Konica Minolta Accurio Press C3070
Снимката на Konica Minolta Accurio Press C3070 е илюстративна

Сред някои от възможностите на дигиталната машина са печат на хартии и картони с покритие и релеф до 350 г/м2, печат на банер (до 1300 мм), подобрена и автоматизирана настройка на регистъра лице-гръб. Възможност на автоматизирно производство на конкретни печатни продукти с добавени финишъри, които могат да бъдат конфигурирани при избора на машината от клиента.

Повече за техническите параметри на Konica Minolta Accurio Press C3070.

Препоръчвам да преминете виртуалната разходка в производствената база на Кристал Винил тук.

Повече за Кристал Винил
Фирмата предлага широкоформатен печат. Разполага със собствено студио за дизайн и предпечат. Извършва заваряване на винил и кристал с високочестотна технология на Форстрьом – последно поколение, както и довършителни услуги със Зюнд. Изработва ветроупорни завеси, ТИР покривала и брезенти по индивидуални проекти.

гр. Божурище
бул. Европа 10, хале №6
Тел.: 02/ 888 81 11
Тел.: 0876 255 555
office@crystal-vinil.com
www.crystal-vinil.com

Продукти на Кристал Винил в Принтидея
Можете да разгледате различни реализирани ветроупорни завеси, покривала за превозни средства, въздухозаборници за ремаркета и шатри тип „Купол“.

Профил на Кристал Винил в каталога Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.