Нова Konica Minolta AccurioPress C3070 в Дас Принт

1236
Нова Konica Minolta AccurioPress C3070 в Дас Принт

С новата дигитална печатна машина фирмата ще предложи по-високо качество, по-кратко време за реакция за изпълнение на услугите и продуктите, които предлагат на своите клиенти.

Konica Minolta AccurioPress C3070 в Дас Принт

 

AccorioPress C3070 е вече в експлоатация от началото на септември месец, а сред най-големите и предимства са работата с хартии с покритие и релефни хартии до 350 г/м2, както и подаващата касета за банери с голям капацитет за листа с дължина до 762 мм.

AccorioPress C3070 ще бъдат от особена полза за Дас Принт и техните клиенти при производството на календари, заради възможността за печат на опаковъчен картон на банер формат до 762 мм. Други услуги, които предлага Дас Принт са поставяне цветни лайсни на календари, офсетов печат, шанцоване, перфорация, биговане, книговезки процеси, тампонен печат върху химикалки, запалки и др. , както и термотрансферен печат върху сувенири и рязане на фолио по контур.

Повече информация за Дас Принт ЕООД:
гр. София
кв. Суха Река, ул. „Бесарабия” № 9
Тел.: 02/ 945 45 39
Тел.: 0888/ 801 696
das.s@abv.bg

Профил на Дас Принт ЕООД в каталога Полиграфия Инфо.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.