Випимекс отвори нов шоурум с дигитални печатни машини

215
Випимекс отвори нов шоурум с дигитални печатни машини

Новият шоурум на Випимекс в гр. Плевен вече приема посетители. На разположение в него са дигиталната печатна машина AccurioPrint C4065 и производствената машина за частичен лак MGI Jatvarnish 3D One.

 

 

Шоурумът е мястото, на което всички желаещи компании от Северна България могат да заявят безплатна демонстрация, да получат консултация, да разгледат различни мостри и сами да тестват възможностите на печатното и довършително оборудване. Випимекс са фирма с дългогодишен опит в сервизното и след продажбено обслужване и разполагат със собствена сервизна мрежа.

MGI JETVARNISH 3D One е дигитална система за поставяне на частичен UV лак. Машината е подходяща за производството на малки луксозни опаковки, книги, списания, визитки, менюта, брошури, фотокниги и поздравителни картички. За дигитални печатници, графични студиа и настоящи клиенти на Випимекс, които искат да развиват нови, печеливши бизнес възможности.

 

 

MGI JETVARNISH 3D One използва универсален частичен лак за 2D и 3D ефекти с едно преминаване на медията. Дигиталната машина е комбинация на технологията MGI и пиезоелектрични печатащи глави Konica Minolta. Облагородяването с частичен лак може да се извърши както върху офсетови, така и върху дигитални тиражи. Машината работи със скорост до 2 077 A3 листа до размер от 364 х 750 мм.

 

 

В шоурума посетителите могат да видят и AccurioPrint C4065 – част от серията нови entry-level дигитални печатни машини на Konica Minolta.  Оборудването предоставя безкрайни производствени възможности за преоткриване на графичната комуникация. Новите възможности на серията включват широка гама от вградени опции за довършителни работи, автоматизирани корекции на качеството в реално време и работни потоци, които безпроблемно се интегрират в софтуерни приложения.

AccurioPrint C4065  печата със скорост 66 стр./мин. и осигурява лесен преход към дигитален печат и включва важни нови функции, които позволяват производство на готови печатни изделия за търговски печатници и вътрешни печатни отдели с изисквания за големи обеми. Дигиталната печатна машина предлага работа с голямо разнообразие от различни видове носители, като поддържа и хартии с по-голяма дебелина, включително релефна и хартии до 360 гр/м2 при едностранен и двустранен печат. Дигиталната печатна машина работи с листа с дължина до 1 300 мм при едностранен печат и 864 мм в режим на двустранен печат. Нов опционален медиен сензор изчислява сам теглото и вида на хартията, докато функцията за печат на пликове и поддръжката на релефни хартии са част от стандартния пакет.

 

Ако желаете да се запознаете с възможностите на машините, заявете демонстрация директно към Випимекс на телефон 064/ 800 225. За повече информация вижте и профила на Випимекс в нашия онлайн каталог тук.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.