Нови защитни автомобилни фолиа от Avery Dennison

624
Нови защитни автомобилни фолиа от Avery Dennison

Avery Dennison пуснаха в продажба две нови фолиа за защита на бои, neo™ и Supreme Defense™ Matte. Avery Dennison neo™ е полиоретаново фолио от линията PPF (Paint Protection Film) с уникална лепилна технология, която придава на автомобилите гладко покритие, подобно на оригиналната боята на производителя, като същевременно защитава повърхността от надраскване, камъчета на пътя, автомобилни течности, пръски от асфалт и др. Едноцветно е и е предназначено е за мокро нанасяне.

защитни автомобилни фолиа

Първият цвят в продуктовата линия е neo noir и представлява черен филм със забележителна дълбочина на цвета и богат черен пигмент. Инсталаторите и собствениците на автомобили ще се насладят на ултра-високо гланцовото покритие и отличната адхезия на neo noir.


 

Новият Avery Dennison Supreme Defense™ е матов филм съчетаващ същите защитни свойства на боята, но с различен визуален ефект. Изграден е от три специални инженерни слоя с подобрена високоефективна полиуретанова технология, която осигурява равномерен външен вид и дългосрочна устойчивост на удари, както със зашеметяващ матов завършек.

 

защитни автомобилни фолиа


И neo ™ и Supreme Defense ™ имат самовъзстановяващо се покритие, което поема удара от драскотини и отломки, и осигуряват издръжливост до 5 години.

В допълнение към филмите за защита neo™ и Supreme Defense™ Matte, Avery Dennison продължава да предлага своя софтуер за рязане на шаблони за дизайн на автомобили -VDT (Vehicle Design Template Cutting Software). Той представлява патентован софтуер с хиляди предварително подготвени шаблони с цел повишаване на производителността и точността на изрязване. Софтуерът VDT се предлага на ниска месечна абонаментна цена. Разгледайте библиотеката с шаблони безплатно на vdt.averydennison.com.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.