Нови модели принтери от Roland DG

851
Нови модели принтери от Roland DG

Roland DG представи нова серия широкоформатни мастиленоструйни принтери в своята гама TrueVIS. Това е най-голямото продуктово обновление в историята на компанията.

 

Roland DG TrueVIS AP-640
На снимката: Roland DG TrueVIS AP-640

 

Roland DG обявиха старта на световна премиера на шест нови модела в най-продаваната им серия TrueVIS. Тя е представена от широкоформатни мастиленоструйни и режещо-печатащи принтери: широкоформатен AP-640 с Resin мастила, високопроизводителни UV режещо-печатащи LG-640/540/300 и многофункционалните бюджетни модели (entry-level) UV режещо-печатащи MG-640/300. Заедно с четирите модела ECO-SOL, пуснати преди това през март 2022 г., гамата TrueVIS се разширява до общо 10 мастиленоструйни устройства.

Roland DG TrueVIS AP-640
Това е ролна мастиленоструйна машина на ширина 1625 mm, която използва Resin мастила на водна основа за печат върху широка гама от материали с покритие и без покритие, включително хартия, филми, винил и др. Освен CMYK мастилата в машината е включен и т.н. оптимизатор, който е специална течност, използвана за контрол на размера на точката върху материала. Максималната разделителна способност е 1200 dpi. Мастилата TrueVIS Resin Inks съчетават всички предимства на бързото съхнене, високата производителност и екологичност с високо качество на изображението. Resin мастилата са изключително рентабилни и са GREENGUARD Gold сертифицирани. Те не съдържат опасни вещества и отговарят на най-строгите стандарти за ниски емисии на VOC.

 

 

 

Roland DG TrueVIS LG-640/540/300 серия UV режещо-печатащи
Нови модели режещо-печатащи принтери с UV мастила и LED изсушаване. Предлагат се в три ширини – 1625, 1371 и 762 мм. Печатат с CMYK, Orange, Red, White, Gloss и Primer. Обемът на мастилниците е 750 ml.

Roland DG TrueVIS MG-640/300 серия UV режещо-печатащи
Нови модели бюджетни мултифункционални режещо-печатащи принтери с UV мастила и LED изсушаване. Предлагат се в два модела с ширина 1625 и 762 мм. Печатат с CMYK, Orange, Red, White, Gloss и Primer. Обемът на мастилниците е 220 или 500 ml. Моделите могат да бъдат оборудвани с допълнителни аксесоари като Tension Bar за работа с тънки филми и допълнителна удължаваща маса за работа с полутвърди материали.

 

Вижте още публикации за Roland DG в Printguide.

Списък на фирмите в България предлагащи за продажба и сервиз техника за широкоформатен печат и рязане. 

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.