Нови три широкоформатни UV принтера от Agfa по време на Fespa

323
Нови три широкоформатни UV принтера от Agfa по време на Fespa

Agfa показа три нови широкоформатни принтера по време на Fespa Global Print Expo 2024 в Амстердам. Вижте кои са те:

 

принтери агфа

 

Jeti Condor RTR5200 HS е UV принтер с ширина 5,2 м. Той може да печата едновременно на до три по-малки ширини на ролката. Максималната скорост на печат е 672 м²/час, а големината на капката на печатната глава е 7 пиколитра. Цветната конфигурация включва CMYK, светли цветове, бяло и лак (общо до 7 цвята).

Jeti Bronco H3300 S е широкоформатен хибриден UV принтер от висок клас. Работи с материали с ширина до 3,3 метра. В конфигурацията му са включени шест цвята плюс бяло, лак и опционално прилагане на праймер. Има функция за непрекъснато подаване на листове и възможност за отпечатване на различни задания на две независими ролки с дължина един метър и половина. Първоначално Bronco ще се предлага с два реда печатащи глави. Производителността му обаче може да се увеличи до версия с четири реда глави.

Anapurna Ciervo H3200 е хибриден UV принтер с ширина 3,2 метра. Конфигурацията му е от шест цвята и бяло. Осигурява 70% по-висока скорост на производствения печат в сравнение с предишния модел. Има функция за непрекъснато подаване на листове. С модела можете да печатате върху четири листа едновременно.

В допълнение към новите продукти Agfa са представили и добре познатия си плоскопечатен UV принтер Onset Grizzly X3 HS с производителност до 1450 м²/час и хибридния UV принтер Jeti Tauro H3300 U.

Индустриални дигитални широкоформатни печатни машини на Agfa в България се предлагат от Адком.

Вижте още фирми в страната, които предлагат широкоформатен печат тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.