Нова режеща маса в В2 формат от Intec

237
Нова режеща маса в В2 формат от Intec

Новост от Intec Printing Solutions е моделът режеща маса ColorCut FB780-T, която е В2 формат и снабдена с двойна глава с инструменти за рязане, и биговане.

 

ColorCut FB780-T

 

ColorCut FB780-T има два независими инструмента в главата на каретата.  Това са пасивен инструмент за рязане по контур с натиск до 1 кг. и активен инструмент с тангенциално биговащо колело със сила на натиска до 2.5 кг., което позволява на машината да се справи с широк спектър от медии и приложения. Комбинацията от мощната вакуумна система и високата скорост на работа, прави ColorCut FB780-T идеален за изработката на средни и малки производствени серии от двуизмерни и триизмерни изделия.

 

ColorCut FB780-T

 

По подобие на предишни модели на компанията и тук има опция за разпознаване на ръба на листа, което позволява обработката на отпечатани задачи, които нямат специално отпечатани QR кодове или знаци за разпознаване на страницата.

FB780-T се доставя със софтуера ColorCut Pro 5, работещ като плъгин за приложения за графичен дизайн, като Adobe Illustrator и CorelDraw.

 

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.